Tie ktoré užívate vitex - aké máte dávkovanie? Beriete ho cely cyklus alebo len od ovulácie? Beriem ho druhý mesiac, prvý mesiac som ho brala nepretržite každý deň.
Ja som vitex brala 3roky vkuse. Myslim ze aj na baleni sa pise ze min.6mesiacov sa ma uzivat kazdy den
@andrejkap123 tak to je super, snáď nám to tiež pomoze
@marticka85po a brali ste to kvôli čomu? Pomohlo Vam to?
@andrejkap123 a Vitex si vysadila až keď si zistila že si tehu ?
Ja som brala kvoli PMS.velmi ma bolievali prsia pred MS a mavala som migreny. Ked som uzivala tak mi to velmi pomahalo. Teraz 2roky po porode beriem zas.
@kristinkaris ano vysadila som… ale zacala som spinit tak mam progesteron. Mozno keby nevysadim vitex tak nespinim lebo podporuje tvorbu progesteronu a moze sa zevraj do ukonceneho 1. Trimestra. Ale to su len moje domnienky nie som doktor 😄
@andrejkap123 práveže som čítala že sa počas tehu nesmie brat tak ma napadlo ako to je keď to vyjde :D
@kristinkaris jaj. No ja som vysadila pre istotu aj inofolic a mam osobitne kyselinu listovu … ale tak radsej to nebrat potom uz 😄
brala som ho od prveho dna cyklu do ovulacie po dve tabletky, a po ovulacii jednu denne. je to inak uplne prvy cyklus kedy ho beriem a hned som otehotnela.
zatial som v 6. tt, nevysadila som ho, stale beriem jednu tabletku denne a planujem pokracovat aspon do 12. tt ak vsetko pojde dobre.
@myari tak to znie super 🙂 gratulujem
aby som aktualizovala moju skusenost, konzultovala som to s mojim gynekologom.
povedala som mu, ze beriem vitex a bojim sa ho vysadit kvoli poklesu progesteronu.
on na to reagoval slovami: ,,Tak ho nevysadzajte." 😅
ale nakoniec mi predpisal utrogestan, takze sa mozno zlakol on 😃
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som do ovulacie brala macu peruansku a po ovu vitex a po 2 mesiacoch takehoto brania sa nam prirodzene podarilo po 2,5 roku.