Ahojte ake vitaminy ste zacali uzivat pred planovanym tehotenstvom a potom aj v tehotenstve?
len kyselinu listovu pred tehotenstvom a prve tri mesiace,ine netreba
Len kyselinu listovú som užívala mesiac pred tehu a obe tehotenstva boli na prvý sup(či skôr such)😀
Idem v pondelok ku gynekologovi uvidim co mi poradi
Ziadne😁
A pocas 1trimestra kys listovu tabletky
@lucia851 ahoj ja beriem kys. Listovú a nejako nepomáha uz 4 mesiac snaženia a nič idem skúsiť niečo ine.. Dufam ze čoskoro sa podarí
@mimuska125 lenže kyselina listová nepomáha k otehotneniu. Je dôležitá pre bábätko a aby bolo v tele matky dostatočné množstvo už pri počatí, odporúča sa brať aspoň 3 mesiace pred počatím.
Kyselinu listovu odporucaju kvoli prevencii razstepu chrbtice, nema to nic spolocne so schopnostou otehotniet.Ja som ju zacala brat, lebo som vedela, ze chcem otehotniet, a otehotnela som na prvy sup hned, ako sme chceli....ale nie kvoli kys.listovej
Len kyselinu listovú od lekára na predpis.
Kys listova (femibion) nesluzi na podporu pocatia, berie sa aby babatko nemalo razstep
@martyzpp aha jaj no lebo každý radi kys. Listovú. Tak som nevedela. Ďakujem za info
kys.listovu a magnerot
ked sme sa my snazili tak som si kupila Femibion a ten som brala 🙂 pri snazeni neni podstatna len kyselina listova, ale aj ine vitaminy a na to by sme nemali zabudat 🙂 u nas uzivanie vitaminov malo zmysel 🙂 denne mi to pripomina nasa princezna, ze to snazenie stalo za to 🙂 aj ked som si niekolko noci preplakala, ked som si myslela, ze uz budem tehu a nebola som, ale podarilo sa - oplatilo sa zotrvat 🙂
Ja,som si kupila Ladeevita
Ja pred tehu nic, teraz v tehu som zacala femibion 1 aj pri malom som v prvom uzivala, myslim ze treba byt v klude hlavne
@teuflerin taktiež prve raz dva sice 10rokov dozadu a iny partner a teraz pol roka a nič. Beriem miovarian a kys listovú. Priatel berie folandrol
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia851 snazili sme sa cca 8 mesiacov, potom som si kupila na zaciatok femibion 1 a do dvoch mesiacov to bolo 🙂 lekarnicka mi odporucila toto, ze ak nepomoze potom aj muzovi nejake vitaminy ale tie si uz nepamatam nazov....