Ahojte,
prosím, viete mi odporucit aké vitamíny jesť po potrate pred otehotnením?
@85miska a pomohlo ?🙏🏼🙂
Začala som brat týždeň po potrate potom prišiel menzes a ďalší už meškalo a boli // čiarky a mám už 2 detičky. Tak mne áno 🙂 ale moja skúsenosť. Držím prsty nech pomôže.
Ja tiež som po potrate a užívam gynex kvapky a kyselina listová tak snáď pomôžu
ja len kyselinu listovu a vitamin D 2000 mi kazala reproimunologicka
@85miska mala si prosím aj kyret alebo si sa vyčistila sama? Gratulujem k detickam a ďakujem ❤️
Mala som kyret. Dokonca 2x.Dlho dlho sa nedarilo. A po prvom pôrode ani neviem ako som otehotnela keď mal syn 6 mesiacov. Tak verím ze aj tebe sa podarí 😊
@85miska ďakujem, dúfam v to😞🙏🏼. Ja mám za sebou missed abortion v 6tt. Moje 1. Tehotenstvo. Podarilo sa nám na prvý sup a takto skončilo. Ani srdiecko nebilo. Mala som kyret, čakám 2ms teraz 🙏🏼
To mi je ľúto. Ja 9tt a 11tt ale netreba čakať ze sa niečo zahojí. Treba hneď opäť skúšať. A dožadovala by som sa hematologickeho vyšetrenia. Je chyba ze prvý potrat neriešia až keď druhý je tak pošlú na Hematologiu či netreba injekcie na riedenie krvi. Ja by som už sla sama od seba a nečakala.
Gynex kvapky a alchemilkovy caj. Držím palce.
@85miska ďakujem, ja tiež nič nechcem riskovať a už po 1. MA si idem dať robiť rozbiť na henatologii a vyšetriť štítnu žľazu. Ďakujem ti za tvoju skúsenosť 🙏🏼
@yamahka ďakujem
ja som hned po potrate nasadila alchemilkovy caj na litre, gynex a inofolic 🙂 nechcem to zakriknut, ale 3 mesiace po kyretazi a hned po prvom snazeni mam 2 ciarky 😍
a inac na hematologii a ani na imunologii mi nezistili ziadnu pricinu potratu, ale ked som bola teraz pred tyzdnom na kontrole na gynde, tak som jej povedala, ze beriem preventivne anopyrin 50mg na riedenie krvi, niet tym co pokazit, tak pre istotu….
@wishes jeej, tak to ti držím palce 🙏🏼, dúfam že sa nám podarí tiež a že to bude už dobre. Ja mám taký pocit vnútorný, že mi tiež nič nenájdu, ale pre svoj kľud si chcem dať hematologiu a štítnu.
tak na endokrinologii mi tiez nic nezistili, len doktorka mi dala preventivne najnizsiu davku euthyroxu, aby babatko malo lepsie podmienky 🙂 a teraz ked som zistila, ze som tehotna mam sa ist hned ukazat, takze uvidime, ci budem pokracovat v liecbe, alebo mi zvysi davku….
mimochodom aj ten gynex ma priaznive ucinky na stitnu zlazu 🙂
Ahoj ja som 22 mája potratila v 6 týždni hneď som začala brať kyselinu listovú a teraz pred týždňom som začala brať gynex kvapky a manžel berie selén a zinok ale zatiaľ nič tak dúfam ze to pomôže u nás je aj problem ze manžel chodi domou len na vikendy tak trafiť sa do plodných dní je zázrak 😂držím palce nech ti to vide
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som brala inofolic a lejdyvita 1 (chcem byt mama)