Ahojte mám 28 rokov. S partnerom sa snažíme o bábätko 7 mesiacov. Ja beriem Inofolic combi (druhý mesiac). Viem, že ešte nemusím stresovať ale dosť ma trápi ako všetkým naokolo sa podarí do pár mesiacov a ja stále nič. Viete mi prosím Vás nejaké dobré vitamíny odporučiť pre partnera? Z vašich skúseností...ďakujem
Môj muž užíval folandrol, kotvicnik a zinok.. A vyzerá ze sa nám za darilo 😊 a to mu tri mesiace dozadu diagnostikovali pomalé spermie
@zzuuzziikkee Tekvicový sirup - odskúšané ;)
Naozaj tekvicový sirup je pre mužov pri plánovaní potomstva veľmi dobrá voľba, Just ma kvalitné produkty
@zzuuzziikkee Ahoj🙂 Ja som svojmu naordinovala kazdy den Zinkosel (zinok so selenom), Macu a Kotvicnik zemny. Tri krat do tyzdna si dava aj Lipo C Askor- to je Cecko s lipozomami pre lepsie vstrebavanie😉 Z casu na cas si dava aj B-komplex ale to hlavne ked sa mu robia afty (ma ich chronicke). Viem ze este zensenovy extrakt je fajn a koenzym Q10 ale to by bolo uz na neho privela... 😅
nám bol odporučený Profertil https://www.vyzivovy-doplnok.sk/profertil/
Ahoj ja som 2 mesiace uzivala inofolic combi a muz macu a dnes som si na teste nasla druhu ciarku, tak drzim palce hlavne cistu hlavu a nemysliet nato...
Muzi by mali konumovat surove orechy. Najma vlassk
ja som zasa pocula ze velmi dobre pomaha pit zelerovy caj (aj vnat aj bulva), alebo pridavat stonkovy do smoothies. a takisto na znasobenie efektu kombinovat aj s tymi vyzivovymi doplnkami spominanymi hore..
@lenca3 wau 🙂 gratulujem
Veľmi pekne by som vám všetkým chcela poďakovať 🙂 za vaše rady a skúsenosti 😘
Tekvicovy sirup?
Nepoznam.
To je z kvetov???
A co tekvicovy olej?
@zzuuzziikkee ahoj, aj napriek tomu, ze tu mas same pozitivne ohlasy, rada by som prispela aj ja mojou - podlozenou. Mam 24 rokov a o babatko sme sa snazili 1,5 roka. Po roku neuspesneho snazenia sme isli do centra asistovanej reprodukcie na vysetrenia. Tam partnerovi (30) zistili, ze ma mierne zhorseny spermiogram a teda mu odporucili uzivat vitaminy. Vitaminy uzival poctivo 3 mesiace aj s nasadenou dietou - rozumej aj to, ze ziadny alkohol a stres a vysledok po tychto vitaminoch bol taky, ze ten spermiogram bol este horsi, tak sa na vsetko toto vykaslal a podali sme ziadost o IVF. V den odberu mojich vajicok a partnerovych spermii sa tiez robi sperniogram a ten uz bol v poriadku. Takze ja namiesto kadejakych drahych vitaminov odporucam hlavne pokoj, pozitivne myslenie a dobru naladu, ci uz pri prirodzenom alebo umelom oplodneni. Velmi ti drzim palce, nech Vam to vyjde 😊 mimochodom uz som v 12tt, lebo nase prve IVF hned vyslo ❤️
@busybumblebee ďakujem krásne za tvoju skúsenosť...a najmä sa teším, že už si tehotná...verím, že tá cesta bola dlhá a ďakujem to to som potrebovala počuť
@zzuuzziikkee som rada, ze ta prispevok povzbudil. Priznam sa, ze pocas samotneho snazenia sa som aj ja bola medzi tymi, ktori si mysleli, ze tieto vitaminy mozu k niecomu dopomoct, ale potom som sa presvedcila, ze nie. Samozrejme nikomu neublizia, ale dovolim si tvrdit, ze 90% tych zien, ktore povedia, ze sa im zadarilo vdaka vitaminom, to nemaju nijak podlozene vysetrenim, ktorym by porovnali stav pred a po. Jednoducho sa zadarilo, ked sa zadarit malo. Skor je to taka psychologicka vec, ak to tebe a tvojmu partnerovi ma dopomoct k tomu, ze budes vdaka tomu dobre naladena a menej v strese, tak vyskusajte, ale ja osobne by som za to peniazky uz nedala. Drzim silno palce, aby si sa doskoro dozvedela tu najkrajsiu spravu 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Maca pre oboch, muzovi hlavne Tribulus(znamy ako kotvicnik), Selezink AEC od Walmark, resp.selen a zinok