Vitamíny pre muža z adiel.sk

kundiboo
24. apr 2022

Ahojte , objednával niekto z vás z tejto stránky? Napr tieto alebo iné vitaminy pre muža a ak áno či troška pomohli.

miskamicha
24. apr 2022

@kundiboo moj muz uzival ale nie tieto..z adiel.sk som si objednavala ja caj ludmily mojzisovej. Kotvicnik pil cajik.
Muzovi som nasadila zinok,selen, macu peruansku v prasku /toto z namaximum.sk/ vit.Sk.B, cecko,melatonin,E vit. Ja som k tomu cvicila mojzisovej cviky..obaja sme brali aj kys.listovu a myoinositol.
Treba si pozriet kolko ucinnej latky to obsahuje a porovnať

kundiboo
autor
24. apr 2022

@miskamicha a pomohli tieto spomínane veci ?

miskamicha
24. apr 2022

@kundiboo netusim ale otehotnela som prirodzene a to sancu nedávali 🙂 drzim palce. Pomoct nemusi ale moze...zazraky nečakaj 🙂

kundiboo
autor
24. apr 2022

@miskamicha tiež mame malú šancu s jeho spg tak sa chytám už aj slamky :(

miskamicha
24. apr 2022

@kundiboo drzim palce! Vzdy tu je nadej. Netreba sa na to upinať...viem ze je to tazke. Este skus vyzivove doplnky a nejaky cas sa snazte ale potom dajte na eady CAR

eduvalia
26. apr 2022

@kundiboo ahoj, nam pomohla Maca, vit E, selen a zinok. Objednavala som z myprotein. Ja som si nasadila vit. D, inositol, pyridoxin a kyselinu listovu. Mesiac na to som ostala tehu, teraz vedla mna spi 10mesacny cert 😉 chodili sme do CAR, podstupili IUI a mali sme ist na IVF. Nakoniec sa podarilo prirodzene.

kundiboo
autor
27. apr 2022

@eduvalia my toto všetko užívame už 4ty mesiac a nič, môj ma strašne zlý SPG :(

eduvalia
27. apr 2022

@kundiboo netreba stracat nadej. Drzim palce.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre