Vitamíny pre muža - Naturica Selén + zinok, vitamín E

bessdonna
11. sep 2024

ahojte babule.muz si vygooglil taketo vitaminy,brutalne lacne,neuzivaju ich vasi muzi,nepoznate ich?namiesto folandrolu,jedno babo spolocne uz mame,1,5r a netusime ako su na tom spermie teraz.onofoloc a folandrol si proste nemozeme dovolit

really8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessdonna
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
really8
11. sep 2024

@bessdonna akoze ty?

sense
11. sep 2024

Vitamíny sú vitamíny, len u niektorých platíš viac za meno a propagáciu. Čistý vitamín C je tiež napr výrazne lacnejšie ako nejaký iný "značkový" ale účinok rovnaky

bessdonna
autor
11. sep 2024

@sense presne to som si vsimla,ze castokrat zaplatis za znacku,propagaciu.beriem dlhodobo femibion a cista kyselina listova je mozno ucinnejsia a uplne lacna.sice tu sa pise,ze je pritomna v takej forme,ze sa lepsie vstrebe.

larinka552
11. sep 2024

Inofolic, Folandrol obsahuju toho viac nez len zinok a selen. Ale ked si to nemozte dovolit, postaci aj toto.

bessdonna
autor
11. sep 2024

@larinka552 kyselinu listovu este,nic ine.no dlhodobo uzivat lieky za 70mesacne,pricom esre treba k tomu aj femibion,caje,ine doplnky,no hladam alternativu.pre seba rozmyslam,ci mam pokracovat s inofolicom(nepomohol zatial),alebo gynex,femi kvapky alebo agnucaston skusit.

zlatican
11. sep 2024

Ja mám od tejto firmy kremík a je dobrý.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre