Ahojte, prosím vás o radu ohľadom vitamínov na podporu plodnosti. Čítala som že je dobrý kotvičnik aj maca. A že to môže brať aj muž aj žena. Tak som ich teda objednala, ale teraz som na pochybách či je to tak dobre brať. Máte s tým niektorá skúsenosti? Alebo je lepšie ak ja budem brať macu a manžel kotvičnik? Alebo naopak?
Ešte dodám že máme 2 deti, pri snažení som brala inofolic a manžel folandrol (to berieme aj teraz), potom manžel bral aj macu. Ešte predtým som mala 2x MA, vtedy sme žiadne vitamíny nebrali. Tearz sa snažíme už 2. rok, bolo jedno biochemické a už nie sme najmladší, tak by sme boli radi ak by sa podarilo čím skôr.
Ďakujem za každú radu a skúsenosť.
@ildiko36 tú beriem dlhodobo
Ja som brala kadeco, Inofolic nula bodov, aj podobne vyrobky. Na odporucenie dr som si kupila Verra vitaminy a po mesiaci a pol uzivania som bola tehotna, neverila som vl ociam, lebo sme sa dlhsie snazili.
@bebina23 ďakujem krásne, vyskúšam aj to, lebo už som zúfalá
Ahoj, tiež začíname s priateľom brat Macu a Kotvicnik. Sme po prvom zložitom neúspešnom ivf, z ktorého sa práve psychicky a fyzicky dostávam 😪 a chceme skúsiť tieto vitamíny, ja este možno aj inofolic a alchemilku a uvidíme, držím palce
@strom12 ďakujem za odpoveď. Aké, prosím, máte dávkovanie?
Vždy ideme podľa toho, čo je na obale. Záleží akú macu a kotvicnik máš. Ja mam davkovanie, dva kotvicniky, 1 macu. Ale vždy je to napísané na obale. Neprekracovala by som 🙂 berieme obaja. Plus priateľovi ešte dávam, omega369,zinok, selén a kyselinu listovú. Treba rozdeliť počas dňa, nie všetko naraz :D
@strom12 ďakujem krásne, ja mám tiež také dávkovanie a podľa toho sa riadim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
niekedy stači len kyselina listova ale pred planovanim musi žena brať min 3mesiace