Ahojte baby! Pred otehotnenim aké vitamíny ste brali? Najprv ste konzultovali s gynekológom alebo ste začali brať hneď ako ste chceli otehotnieť?
Pred otehotnením som nebrala žiadne vitamíny, mam pestrú stravu.
Po zistení, že som tehotná som si kúpila kyselinu listovú.
Porodila som zdravé dieťa.
Netreba do seba pchať umele vitamíny pokial nemáš nejaký zdrav. problém
Kyselina listová pripadne mne doktorka odporučila pred tehu inofolic je na dobrú kvalitu vajok... teraz sa nám podarilo tak som si nasadila Femibion 🙂 držím palce
@cskrisztinka my sa snazime od augusta od.druhe dieta tak betiem femibion beriem kvoli tomu ze mam vela alrgii a vela veci nemozem jest pri prvom som nemala dobrého lekara.takze ziadne vitamíny som nebrala mam zdrave dieta ale urcite viem ze v tomto druhom tehu nepodcenim kvalitny rybi olej kvoli vyvinu lekarka tiez odporucila kyselinu listovú a.ked som povedala ze beriem.febinion povedala ze ok kedze su drahsie....inofolic nechcem brat.kedze tentokrat mam pravidelnu MS aj pekne ovulunjem podla.usg takze si nechcem pokazit cyklus plus.mozovi odporucila folandrol alebo ze lepsie Fertiduo na spermie
Ja som mala stále kvalitnú stravu, ale tou tie vitamíny nikdy nepokryješ. 3 mesiace pred plánovaním otehotnením som začala brať Femibion 1, kde je toľko kyseliny listovej, koľko potrebuješ aj počas prvého trimestra, a všetky vitamíny a doplnky, ktoré treba. Odporúčam.
Alchemilku som pila, vit C a zinok som brala ,kyselina listová sa tiež berie
@cskrisztinka nebrala som nikdy nič pred otehotnením (4.tehotenstvo).
Pri treťom som takmer nebrala počas tehotenstva žiadne vitamíny od 4mes, jedine železo. Dieťa malo 4kg aj bez tých veci navyše. Takže veľa závisí na strave, ako ti tu už ženy písali.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kys listová sa berie pred pl tehu