Ahojte posledny menzes som mala ... 9.Decembra do 13.12 ... Sex som mala 29.12.. a menzes som mala dostat 6.1 a Nič ... myslim ze ma plodne dni obišli a mala som ich pred sexom ..
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ach jaj
Nájdi si na nete kalkulačku plodnosti
@denisa291991 sprav si test a uvidis či si alebo nie si tehu
Hovorím len tak z brucha, ale plodné dni si mala okolo 21.-23.12.... Tento mesiac skús 19.-21. januára... a nie že raz za mesiac, ale poriadne. My sme vždy otehotneli hneď na prvý cyklus, ale trtkanica každý deň musela byť 🙂 A plodné dni sme neriešili.
@marseillefan no ja praveze nechcem byt tehotna ten sex sme mali 29.12 a uz mi 7 den meskaju
Tak si sprav test, toto ti ako mame povedat? Je milion dovodov, preco mozu meskat a jeden s nich je tehotenstvo.
Dobrý deň prajeem žienky...prosím vás už vyše roka sa snažíme s priateľom o druhé bábo ..včera mi dr.predpisala duphaston z dôvodu že mám nepravidelnú menštruáciu...29.11 som ju mala posledný krát..a kázala mi ich brať ráno a večer po jednej..15dni .. pomôže to aj na tehotenstvo som zúfalá 😒
@bambulienka25 robila bol negatívny včera mi robila aj ultrazvuk
@ella_price ahoj tá kalkulačka plodnosti je fakt zaručená že ukáže tie plodné dni ako ma
@barbori1234 ziadna kalkulacka na svete nevie, co sa v zenskom tele deje... ja mam syna spraveneho 27.den 29 dnoveho cyklu... bola som prvy mesiac v novej praci, tak asi stres vsetko posunul. To je uz jedno, myslela som si, ze uz ma boli brucho na mrchu a bola to ovu a dala muzovi vtedy zelenu... nuz 8 rokov bude mat v lete chalanisko.
@anjelicek26 aj ja si to myslím že tá kalkulačka je hlúposť...a čo testy? Keď ja to mám vždy skakave nemám tu pravidelnú menštruáciu
@barbori1234 tak vezmi keby ideme uplne extremne - sex 29.12. spermie preziju 5 dni takze najneskorsie oplodnenie 3.1. + 14 dni ak ratame neskore uhniezdenie ze ano, takze kludne az 17.1. si safe, ze negativny test = negativny test.
Mne meskala minuly mesiac 3 dni a to som s nikym nespala.. 7 dni je asi uz dost ze ci sa vam to uz stalo? Nic mi nie je.. obcas ma pod bruchom boli este som ich nedostala podla kalkulacky som mala neplodne 4x som si to pocitala
@anjelicek26 no robila som tri testi jeden bol veľmi slabo prehľadne vidieť aj druhú..a tie ďalšie boli negatívne tessty...mohla sa Honda prehliadnuť a možno som tehu? Len málo ...keď mám aj vitoky prsiama bolia už dva týždne ..neviem neviem no ...
@anjelicek26 13.12 som mala podľa kalandarskeho plodné dni
@barbori1234 pokial nie je nic na teste, neda sa nic vidiet, ved ta bodocka ma 1mm...len hcg sa uz pekne tvori uz prve dni. Ale je to uz dost nepravdepodobne.
@bambulienka25 všetko negatívne 🙄 ale mešká mi to 15 deň...a prsia mám boľavé na dotyk
@anjelicek26 duphaston som začala brať od dneska .. uvidíme čo to spraví..či mi to pomôže..neviem nepočula som že by to pomohlo na tehu
@denisa291991 ak si mala menzes dostat 6.1., dnes je uz 12eho - sprav si test... ak nieco - uz to bude vidno
a kolko mas prosim ta rokov? 1991 v nicku je rok narodenia?... tak to by si uz plodne dni mala na sebe poznat aj bez testov
@zuzuliennka1 ..29 mam..no nepoznam na sebe plodne dni veru toto som nikdy neriesila
Baby mam si kupit najprv cervene vino dnes a dat si za dva pohare?
@denisa291991 tak ked neriesis plodne dni s najvyssou sancou na pocatie, tak teraz ries tehotensky test...
cervene vino si mozes dat tak na nervy... kup si test a budes mat jasno
@zuzuliennka1 mas pravdu kupim si dnes..
@denisa291991 Načo sa pýtaš to isté ako v noci znova len z iného konca? A zakladáš znova diskusiu o ničom? Ak máš rada počítanie tak rátaj, na to ti mk netreba.
@denisa291991 uz vcera si sa pytala,ci mozes bit tehotna,urib si test a nepotrebujes rady na mk
@79viktoria79 pocuvaj denisa sprav si uz ten test ako som ti vcera pisala. Na co su dobre tieto zbytocne stresy? Ked pojdes kupovat vino, skoc do prvej lekarne alebo drogerky, kup test a ocuraj ho. A budes mat jasno. Tu jasnu odpoved nedostanes. Vino si das potom na oslavu ak bude negativny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@denisa291991 No nie nikto nevie...🤦♀️ Nato, aby si zistila kedy mas plodne dni, treba robit testy a merat si bazalnu teplotu. Ked stresujes ze si v tom, sprav si test.