Vidite to tam aj vy ,alebo si to vsugerovavam
Nie, nič nevidím
Nie
Nie
Nie
To druhé
Lebo na tej prvej fotke ako keby sa nieco crtalo ked sa zadivam
@damtiporiti
@lilika2891
@ina009
@sandrika1986
@dollyzv
@miruslb nevadi aj tak to bolo este 6 dni do ms tak skusim este neskôr
na tom prvom ja vidim velmi slabucky tien, takto mi ale parkrat presvital kanalik
🙈 .. no vidíš, aj tak sa tu budeš sama o tom presviedčať, že tam niečo je, tak načo dobré tieto otázky? a načo bolo dobré testovať sa 6 dní pred ms a potom to sem vešať? otestuj ked budú meškať
Skus si o par dni spravit znova test 🙂
Skus o dva dni 😉
Pockaj ci bude ms meskat...a zakazdym kef budes mat nutkanie robit pred ms dalsi test daj dve eura do pokladnocky na.vybavicku 😉
Keď tam nevidíš ty nič, neuvidia to tam ani ostatní. Načo je toto dobre
@lisa200 no keď vieš kedy máš ovulaciu tak do roka keď sa nepodarí a veľmi teraz chcete tak nech ti spraví gym testy a muž na spermiogram. Ale my sme napríklad čakali dva roky a nič. Inofolic je veľmi dobrý keď máš dlhší cyklus koľko si ho brala? Vraj je veľmi dobrý aj alchemilkovy čaj a čaj malinik z malinovych listov piť od prvého dna po ovulaciu. Kamoske vraj alchemilkovy čaj pomohol otehotnieť. A to nie je až tak drahé tie čaje ako ten inofolic
Ja tam nevidím nič. Dvakrát sme sa snažili o deti, vždy som počkala na ms, nehľadala duchov a obidva razy som mala poriadne koľajnice keď som urobila test. Možno je to aj tým, že som otehotnela vždy do 3 mesiacov. Prajem ti veľa šťastia, nech tam o týždeň nájdeš aj druhú čiarku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie je tam nič