Dievcata, prave som si robila test (vecerny). Dva dni mi meska menstruacia. Uz som to nevydrzala do rana. Snazime sa o babatko treti cyklus, gynekologicka mi povedala ze sa mame ponahlat kvoli mojmu zdravotnemu stavu. Moze byt toto pozitivny test? (urcite este skusim aj rano). Manzel tvrdi ze ma inu farbu druha ciarka, ze je to blbost 😃 Dakujem!
ano
2
👌👌👌👌Je to taaaam...
Ano 🙂
dve čiarky 🙂
//
@babsicok Tak mu povedz, že keď o týždeň ocikáš ďalší, budú tam koľaje ako cvikla 😝
@mandarinka555 stale mi neveri,teraz tvrdi ze tam nic neni 🤣 Zacinam to brat osobne, myslela som ze chcel dieta.. nuz, chlapi 😄 skusim este najblizsie dni testy a som zvedava dokedy mi nebude verit. Ja som fakt necakala ze to bude pozitivny test, ak to tak je bude to nase prve babo a uplne som ostala vyklepana 😄
Si tehotná, gratulujem ❤️🍀
@babsicok Čiarka je ešte slabá, ale je tam....Len ma zarazilo, že si si "myslela", že dieťa chce...ty si to nevedela na isto?
@mandarinka555 jasne ze obaja chceme dieta 🙂 Len jeho reakcia ma trosku prekvapila, ale ked asi naozaj uvidi dve ciarky ako cvikla (krasne si to napisala) tak sa bude tesit 😄
dve 🙂 gratulujem
Gratulujem 😉
Podľa mňa toto nie je pozitívny, ale ked chceš, bodaj by som sa ja mýlila...skus o ďalšie 2dni a ráno. A tvojho chlapa chápem, je asi realista a nerád sa teší dopredu, aby to nebolo predčasne. Držím palce 🙏
@babsicok takto, mame dve deti a tretie na ceste, takze viem, ako vyzera pozitivny test. A moj muz, ze to nic neni, ze panikarim, ze heeeeej, ciarka tam je ta druha, ale taka slaba, to nic neni, aj minule si panikarila. Uverim, ked to potvrdi doktor. Doktor mi dal termin az po 2 tyzdnoch meskania menzesu, ze naco skor, ak sa citim dobre. Robila som testy aj neskor, ale silnejsie boli poobede, tie kolajnice mu uz oci museli vybit, ale nechcel verit. A ta ciarka, co nic neni, sa uz coskoro narodi 😁😂...toto podla mna je pozitivny test!
Gratulujem 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@babsicok jasne ze tam je 🙂