Chcela by som sa spýtať či by ste si vypili na vianočnom večierku z prace ak by ste teoreticky mohla byt tehotná ?nechcela by som aby mali kolegovia nejaké podozrenie … Som len 9-10 dpo a testy biele ďakujem
Nie. Ale ja by som si nevypila ani inokedy. 🤷🏼♀️
Toto by som vobec neriesila, pokial je test biely, nie si tehotna... ved na vecierkoch s prace si clovek da maximalne pohar vina, rozhodne sa tam nejde zotat pod obraz bozi...
Aj ak by si bola tehotna, krvny obeh este prepojeny nebude. S mierou by som si dala.
Pokojne si daj prípitok. K ďalšiemu si vymysli výhovorku - budem šoférovať, necitim sa dobre, nemám chuť...
? Teraz si vypit este mozes
Super ďakujem ☺️
Prvé tehotenstvo som zistila v Januári v 12tt.
Predchádzal tomu silvester , vianoce a vianočný večierok. Všade som si dala pohár vínka, skôr ma neskôr trápilo, že som si zapálila(keďže fajčím). Dieťa má 7 rokov( je plne zdravé).
@anjelicek26 fuuuu....ja som videla tak zotatych na večierku, doslova pod stolom 🙂
Žiaľ niektorí to berú: dávajú zadarmo pijem donemoty
Na zaciatku si babatko zije vo svojom svete v tvojom bruchu. Takze alkohol vobec nepociti. Az neskor sa prepoji na telo matky. 1-2 pohare vina neublizia. Predpkladam, ze sa neplanujes uplne stat.
@marcellka32 no však toto že aj ja som tak videla a poznám akí vedia byt otravný že však si vypi čo si jak a podobne nútenie 🫣
My sme mali čierne plastové poháre, nebolo vidno ci mam víno alebo kofolu. Stačí povedať, že šoférujes, berieš lieky. Ak by sa náhodou niekto pýtal.
@anjelicek26 no ja ti neviem 🙂 ale v kazdej predchadzajucej a aj sucasnej praci sa niekomu vzdy podari zotat 🤷♀️ nalievaju zadarmo, tak co by si si nedala
@petamich nech sa aj zotnú ale nech nenútia aj ostatných :D lebo mne to napr lezie na nervy ja si dám jeden a som vybavená :D
toto u nas nastastie nie je, vacsinou si kazdy hladi svojho pohara 😂 ale poznam, hlavne na rodinnych oslavach u nas, ked nepijem = som tehotna, sice mam stale len jedno dieta ale tehotna som bola asi 100x
13.12 sme ro obaja s. muzom na vianocnom prehnali. 27.12 som zistila ze som tehotna. decko je zdrave ma uz 3🤷♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ale jasne. Ja som si tiez dala vino dva dni pred pozitivnym testom a vsetko ok.