Viac ako rok sa snažíme o dieťatko

kollarova24
25. nov 2019

Znazime sa 1 viac ako rok nič. Môj priateľ má slabé spermie bral nato lieky internetu si objednal mala som gél na upevnenie smermi vajíčka ale nepodarilo. Viete mi poradiť co stim dalej sa dá robiť?

evalin88
25. nov 2019

Znama bola koli tomu na umelom oplodneni. Ona je taka " papuľa" 🙂 tak smesastretli a hneď na mňa vyhrkla, že problem su mužove pomale spermie. Snažili sa vyše 2 roky. To umele sa im podarilo na prvý šup. Neviem na akom boli, ale malý už ma 2 roky. Treba sa asi poinformovat u lekarov ake mate možnosti, aka je šanca, že sa podari prirodzene. Podľa toho sa rozhodnuť. Skušal partner zmeniť napr stravu alebo brať neake doplnky ???

kika1905
25. nov 2019

@kollarova24 ahoj . Ja odporucam umele oplodnenie . Treba sa objednat , dat si vlozit vajicko a vytuzene cakat na babo. Ja som bola a som stastna mam 6rocne dievcatko a k tomu rocne dvojcatka . Vsetko prebehlo na prvy sup. Necakaj - je to nadherny pocit . Drzim palce

beie
5. dec 2019

@kollarova24 môj lekar tvrdí že ak žena je zdravá, dokáže ju oplodniť aj muž so slabými spermiami

beie
5. dec 2019

@kollarova24 my sa snažíme 6 rokov. Ale nejak nestresujeme. Umelé odmietam, neviem čo by som si počala s tými naviac vyrobenymi deťmi ktoré dajú do mrazáku. Dať ich zlikvidovať? Alebo všetky počať umelo a vynosiť? Alebo platiť prenájom mrazáku ..dokedy? A neviem aké následky na dieťati zanechá pobyt v mrazáku.. toto ešte stále ľudstvo nevie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre