Veríte ovulačným testom?

simik7192
1. jún 2020

Ahojte baby, potrebujem od vás radu, že či veríte ovulačným testom? Stalo sa vám že ste mali ovuláciu a napriek tomu ste mali negatívny ovulačný test? Ja tomu už prestávam veriť, lebo mám dosť hlienu ktorý je natahovaci a mam negatívne testy a pred vcerom som mala aj bolesti pod bruška.Uz neviem ci mam veriť tým testom
🤔👶

vercibaldik
1. jún 2020

Ja by som sa vykašľala na tie testy a radšej si merala bazálnu teplotu 🙂

bibg
1. jún 2020

Každá to máme inak. Ja som podľa nich otehotnela. Bazálnu som nemerala. Ja som robila ovulačné testy z ranného moču. Na krabičke to bolo aj napísane. A presne 10 dni po ovulačnom teste som mala čiarku na tehotenskom. Dnes som 21 tt.

majamat
1. jún 2020

nebudu presne.
ja si uz nepamatam tu situaciu, ktoru som zazila, ale vobec mi nesedeli vsledky ovulacnyhc testov.

islo o to, ze som mala testy z netu, take pomerne lacne a tusim vysli na ncele 3 cykly. no ten psoledny cyklus uz som nemala dost tak som kupila testy z lekarne. a vsetky mali rovnaku citlivost, cize v tomto problem nebol.

a teda prve 2 cykly, co som pouzivala testy z netu mi asi medzi 10-12dnom cyklu vysla ovulaciu. proste mi pelkne silnela ciarka a potom zrazu zoslabla, az vymizla. klasicky vysledok pre ovulaciu. no ten posledny cyklus mi rovnako silnela ciarka,a tusim uz bola dost silna a testy dosli, tak som pouzila tie z lekarne a tma ciarka slabucka. ok, mohlo to znamenat ze prebehla ovulka, no nasla som este jeden test z netu a ten vysiel opat silno dalsi den. potom som sa na to vykaslala.

bazalnu teplotu som nemerala, neda sa mi to ani v rovnakom case. no evidentne bol u man problem niekde inde, nie v ovulacii. no uz mam vela rokov, tak som to prestala riesit.

pininka1
1. jún 2020

Aj mne ukázal jednu čiarku a pritom si roky sledujem ovuláciu a vedela som že ju mám, dokonca som ten mesiac aj otehotnela

bejka90
1. jún 2020

@simik7192 moje boli vsetky negativne, takze im viac neverim......,podla teploty som mala ovu a aj sa mi podarilo hned otehotniet 🙂

sonka_miro
1. jún 2020

3 mesiace som si robila testy na odporucanie lekara ale poistila som to meranim teploty. Test ani jeden pozitivny, teplota krasne ovu ukazala. Radsej merat teplotu.
A na 3 mesiac som aj otehu.

kristinav
1. jún 2020

mne testy vychadzali... merala som si aj teplotu na potvrdenie a kazdy mesiac som sme sa snazili som mala pekny graf, ktory potvrdzoval aj spravnost ovu testov. odporucam zo zaciatku skusat robit ovu test aj 3x denne v roznom case... aby si nasla keby vychadza najsilenjsi. ja som skusala aj z ranneho mocu, potom doobeda, poobede aj vecer... zistila som ze najsilnejsi vysledok som mala poobede okolo 3 a potom som tak robila uz len 1x denne v tom case.... to mi potom super vychadzalo. Ale tiez treba dbat na to ze obmedzit tekutiny aspon 2hod predtym, lebo aj riedky moc skresluje vysledok. Ked som toto vychytala, tak to ukazovalo krasne, aj rozne znacky lacnejsich testov. teraz som v 20tt 🙂

misa11111
1. jún 2020

Ja som vďaka tomu otehotnela aj moje švagrine aj iné baby čo poznám takže verím na ovu testy

saeedi
2. jún 2020

@simik7192 verim im len do takej miery, že mi ukazuju kedy asi mam ovu. Malo kedy som mala pozitivny test a v mesiaci kedy som otehotnela ani raz

silviazlat
3. jún 2020

@simik7192 ja som si nainštalovala apku Flo. Je tam pekne ukázané ktoré dni sú plodné a ktoré nie. Po otehotnení v nej mám aj v ktorom som tt a iné info. Rovnako vedie aj menštruačný kalendár.

iinka
7. jún 2020

Ahojte dievcata, aky mate nazor na moje ovu testy? Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre