Veľmi túžim po bábätku

veverka5889
11. jún 2019

Ahoj, zase to na me došlo, smutnim ze nam se nedari, gynekolog tvrdi ze jsem ok a pritel uz jedno dite, takže tam by tez nemel byt problém. Snažíme se uz od septembra, vsem na okolo se dari a ja nic😔... Nechci přítele nicim,, zatěžovat '' at neni pak nervozni i on. Ze začátku nez jsme se zacali snazit, vzdy rikal ze deti nech si delaji ostatni pred známými , je pravda ze me do oci to nikdy nerekl, no po 3letech naznacovani z moji strany jsem mu dala na výběr at se rozhodne co dal. Rozhodl se ze chce zustat semnou a ze budeme pracovat na diteti. Vim ze bych nemela na to tlacit a moc myslet a opravdu se snazim ale nekdy to nejde. Muj dotaz ale zni, delam si ovulační testy a zda se mi ze dnes mam negativní test a asi jsem mela pozitivni vcera, a podle minuleho mesice jsem mela mit pozitivní test az za dva dny. Pritom mam pocit ze me boli vajecniky, vcera kdyz jsem se pomale utrela mela jsem trosilinku krev jen rano vecer uz nic. Tak ja uz nevim... Tak si to strašně preji, mit uz brusko...
..

karmela
11. jún 2019

@veverka5889 ahoj žiaľ ani jeden testik nie je pozitívny.Treba testovať ak tak po menštruácii 2-3x do dňa aspon dva týždne keďže LH hladina sa kolíše.Najlacnejsie zároveň najspoliehavejšie je merať si bazalnu teplotu.Drzim palčeky papať vitaminky a prajem rýchle tehu

daniella30
11. jún 2019

@veverka5889 musela by byt ta prava ciarka silnejsia minimalne rovnaka ako ta lava, aby bol ovulacny pozitivny. Drzim vam palce, ja som v stvrtom mesiaci a tiez sme dlho cakali na malicke.

nikusiak9
11. jún 2019

@veverka5889 pozitivny nie jr ani jeden

veverka5889
autor
11. jún 2019

@karmela tak doufam ze teprve dojde teda pozitivni test, testuji se hned od prvniho dne menstruace abych mela jistotu😉😊, vitaminy beru, horcik, ryby olej, komplet vitaminu a mineralu, kyselinu kistobou a ted jsem zacala jest i na klouby... Snad se brzy uz zadari. Dnes me zaskočila ta bolest vaječníků, doufala jsem ze budu mit ovulační test bude pozitivní....

lucyluv
11. jún 2019

A kedy testujes? Ja som testovala 2x denne, ráno o 11 a potom poobede tuším o 18tej. A mne jedine ukazovalo spravne večer.

veverka5889
autor
11. jún 2019

@lucyluv testuji cca kolem 17h +-, popravde se mi nechce testovat kdyz jsem v praci...

karmela
12. jún 2019

@veverka5889 cyklus mávaš pravidelný? Ono je dobre testovať aspoň 2x denne doobeda a napr poobede či k večeru.No telo dáva tiež náznaky blížiacej sa ovulácie popichavanie podbruska a bielkovi ťahavý hlien vtedy je ideálne laskať sa 😊

veverka5889
autor
13. jún 2019

@karmela No popravdě se mi po vysazení antikoncepce 1,5 roku vrací menstruace tak jak si ji pamatuji když jsem byla ,,mladá´´ což znamená nepravidelná, prodloužila se mi ted už po druhé - délka menstruace až na 7dní a do nedávna jsem měla jen 4 -5 dní a to slabou a bezbolestnou, postupně se mi vrací i bolest i síla... Asi začnu, příští měsíc dělat si 2x denně, test.... A ano, právě pro náznaky jsem si myslela že budu mít pozitivní ovulační test, neboť mě pichalo v podbřúšku a test vyšel negativně, a když kukneš na mé tetíky , tak nejsilnější jsem čárku 2 odspodu - tzn. 10.6.2019, včera když jsem si dělala test, tak mě vyšla jen jedna čárka téměř žádná druhá... tak uvidím , no.... Je to trošku aj težší s přítelem, né každý den je doma. No snad se brzy zadaří , nebo mě už fakt trefí, tak strašně závidím ostatním co mají miminko nebo jsou těhotné, samozřejmě v dobrém....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre