Ahojte. Chcem sa poradit, lebo sa mi vobec nepaci ako sa mi vyvyja cyklus. Vcera som dostala uz druhu ms po potrate, potrat bol vyvolany tabletkami a bol neskutocne silny, bolestivy a stratila som vela krvi. Bol vyvolany 27.3., po 5 tyzdnoch som dostala prvu ms 1.5., trvala 2-3 dni, veľmi slabe krvacanie, obcas kusok sliznice, v porovnaní s normálnou ms to nebolo ani stvrtinove krvacanie. Vcera som dostala druhu ms, na 20dc. Je to vsak este slabsie ako ta prva. Krv mam len pri utreti, bez vystelky a vyzera to tak, ze uz aj konci. Teda neviem, lebo aj vcera to bolo take, ze aj tri hodiny nic, potom par kvapiek a zase nic. Nepaci sa mi to a pripada mi to tak, ze mi ani nenarastla vystelka, preto nema co odchadzat. Ake mate skúsenosti s ms po ma? Bolo by dobre nieco prirodne na to brat? Chcela by som mat co najskor opat normálny cyklus.ak to vôbec este je mozne. Mne sa totiž ta menštruácia kazdym rokom viac a viac zoslabuje. Pred 5 rokmi to zacalo, z 5 dnoveho krvacania zoslabla na 3 dnove, ale normálne. A pred dvomi rokmi uz len na 2-3 dni, no normálne krvacanie. A posledný rok sa to uz takto taha, veľmi slaba ms, len raz za par cyklov je silnejsia, a teraz uz naozaj nic, takmer ani krv nie je. Co mi moze pomoct?
@mala_zuzu ďakujem za radu. Avsak zijem v zahraničí a ten tu neviem zohnat. Nieco podobné neexistuje?
@kikusha2212 ja som kúpila alchemilku z amazonu
@daniela2227 asi aj ja len budem musiet objednat, aj ked by som najradšej uz dnes zacala s nejakou napravou
@kikusha2212 ja som si objednala včera macu..Tak uvidíme čo to urobí 😏
@kikusha2212 máme smolu že nie sme na Sk.. tam sú hádam doktori "mudrejsi" a riešia.. keď je nejaký problém
@kikusha2212 a nemôže ti niekto poslať balík zásob alchemilky do zahraničia? Ja som pila dve šálky ráno a dve večer, čiže určite kúpiť rovno viac balení ak v zahraničí nie sú take možnosti. Za mesiac som spotrebovala dve balenia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikusha2212 alchemylkovy čaj veľmi pomáha, ja som ho po MA pila na litre, ale nesmie sa v tehotenstve, takze ak sa už snažíte o ďalšie babo tak sa odporúča piť myslím len do ovulácie.