Ahojte. Dnes som bola prvy krat na folikulometrii. Som 12 den cyklu a folikul ma velkost 13mm. Podla doktorky je to malo. Ovulaciu mavam na 15-16 dc. Bola ste na tom niektora podobne? Ma sancu este dorast? Odporucila mi kupit si myoovunelle a mam si nasadit po ovu duphaston. Len sa bojim, ze to bude vsetko zbytocna snaha, ked nedorastie ☹️
@zojanka dakujem za odpoved. a ak by bola ovu 15dc a nestihne narast tak nemoze nastat oplodnenie vsak?
@bibkapipka niesom si istá či sa môže uvoľniť nezrelé vajíčko. Skôr by som sa prkláňala k tomu že ak prebejne ovulácia (uvoľnenie vajíčka) už 15dc, tak stihlo vajko dozrieť 🙂
@bibkapipka už som to tu nejedenkrat písala, mne nechodil menzes, nedorastali mi folikuly a podla Dr. som bola neplodna a u mňa nemožné tehotenstvo. Dnes má môj zázrak už 14 rokov. Všetko je možné, treba sa uvoľniť, nemyslieť na to, oni to príde.
@zojanka jasne 🤦 dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bibkapipka Do 16dc sú ešte 4 dni. Folik za jeden deň narastie cca 2mm, čiže 16dc by mohol mať 20-21mm čo je akurát veľkosť aby praskol a bola ovulácia 🙂