Ahojte žienky,
v akom veku ste sa stali maminkou? A ako dlho ste sa snažilkovali o bábo? 🙂
Mala som 29 rokov a trvalo nám to rok.
35 a technicky co pokus to uspesny, dva zial nedopadli dobre, takze 6M
a nesnazilkovala som sa (bez umyslu sa ta dotknut, to len ja mam zihlavku pri tychto vyrazoch) 🙂 normalne sme mali sex s cielom splodit dieta
ja som mala 27 a mesiac trvalo 🙂
Mala som 12 dní pred 19tkou. 😁 A doba snaženia? No ťažko povedať. Nikdy sme vtedy ešte s priateľom (teraz je už manžel) nepoužívali žiadnu ochranu a občas sme si zasexovali naplno. 💁Takže neviem, ale teraz napríklad chceme druhé, snažíme sa od januára a zatiaľ nič. 🙄No je pravda, že už máme o 10 rokov viac a brala som vyše 6 rokov HAK.
Otehotnela som 31 rocna po 3 rokoch snazenia, rodila som 32 rocna.
28 a hned na prvy krat
28, na prvy krat, ale zial nedopadlo to dobre a bol z toho MA
Snažili sme sa ale nie nejak intenzívne polroka, 28 rokov
29 a hneď na prvý krát sa podarilo a HAK som brala 10 rokov
29 a hned na prvy krat, a neratala som si plodne dni ani teplotu a podobne veci 😂
29r 1 cyklus bolo MA, 2 pokus v 30r sa podaril na 2.cyklus, tretie tehu iny chlap na treti cyklus ,bolo to MA a viac ds nepodarilo
24....a cca tri mesiace.....
U mna v 29 prve a snazili sme sa viac nez rok...intenzivne... Po porode bez snazenia po roku, ale islo o MA a nasledne po 9 mesiacoch od MA, takisto bez snazenia...
22 na prvy šup 💃💃💃
V 19tke som 2x potratila
@ninkaam 22 ročná....asi 4 mesiace...ale neriešila som plodné dni ani nekontrolovala ovuláciu..proste nič....len sme šli na plno že chceme dieťa a za 4 mesiace krásne silné 2 čiarky
27 ročná a 6 rokov
@jani727 Ano vyzera tak ze liecba od hematologa + detox.
Vies co, bol to detox od mlm forever 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Uz sme predtym vyhodili tolke peniaze za vitaminy a vsetko mozne, ze som si povedala ze ok este skusim toto a pojdeme do IUI. Bolo to fakt zo zufalstva, pretoze sa od mlm zarucenych pripravkov drzim co najdalej.
Ja uz cakam druhe, ani pri jednom sme sa nesnazili 🤣 prveho mam vdaka jednemu prasknutemu kondomu ( nikdy pred a nikdy po sa mi to nestalo ) v 22 rokoch a druheho v 28 sme uz velmi chceli, ale riesili sme dom, hypo atd, tak sme chceli aspon tri mesiace pockat. Kym bude vybavena hypo. Len ono uz clovek, ked tuzi po dietati, je tazke si davat pozor 😅 takze sa zadarilo, nastastie sme stihli aj tu hypo
29 a trvalo nám to 4 mesiace ale nič som si nepocitala. Nechali sme to na náhodu.
@ninkaam 24 a hned prvy mesiac...
34,10 rokov snazenia a behania po dr,ale stalo to za to....
@ninkaam V 37 na prvy sup, ale nedopadlo dobre, v 40 tak pol roka. Ale nebolo to ziadne extra snazenie, iba bezne fungovanie bez ochrany.
@ninkaam ja mám 27 rokov a snažíme sa o prvé od mojej 25 a som úplne zdravá,mám za sebou všetky vyšetrenia.😏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tu na MK je skupina snažilky...