Vaše skúsenosti s Inofolicom

daili
1. júl 2020

Ahojte mate skúsenosti s týmto práškom prosím vás?

sparkling
1. júl 2020

@daili asi inofolic myslis

veronika1234512345
2. júl 2020

Za mňa nič. Mala som pms skoro cely cyklus 🤦‍♀️ strašnú chuť do jedla inak vôbec.

nina004
2. júl 2020

@daili Brala som tri mesiace potom ešte štyri mesiace čistý Inositol a žiaden efekt sa nedostavil

daili
autor
2. júl 2020

@sparkling jej prepáč preklep áno 😂

sisinka2020
2. júl 2020

@daili ja som inofolic brala tiež 3 mesiace a nič teraz beriem femibion 1

daili
autor
2. júl 2020

@sisinka2020 ten som brala zasa ja a nepomohol :/

lu111be
3. júl 2020

Ja som brala fertilup a nic skusila som aj kvapky gynex ale ani to nepomohlo a teraz mam treti mesiac inofolic ale ziadne zmeny nepocitujem

lienka_9
4. júl 2020

@daili brala som inofolic 4 mesiace, akurat som z neho dobre pribrala, a kvapky gynex 2 mesiace a nic z toho...treba si ist dať spravit hormonalny profil a zistit hladiny hormonov a ci prebieha ovulacia...zbytocne budes do seba pchať drahe pirule ak nemas hormony v poriadku

akani
5. júl 2020

@daili ja som brala inofolic cca 2 mes.a po dvoj rocnom snazeni som teraz 6tt🙂🙃

18momo18
5. júl 2020

Ja som ho brala 2 mesiace + som chodila na folikulometriu, manzel folandrol a nasa babika uz ma 3 mesiace (snazili sme sa tiez viac ako 2 roky)

minka432
6. júl 2020

Ahojcek 🙂
Ja som inofolic combi vyskusala. Ale to boli tabletky. Mne ho odporucila gyn.
Len to musis pokial ja viem brat dlhsie..neviem ci nie min. 2-3 mesiace.
Ja som otehotnela..ale neviem ci to bola nahoda alebo ozaj pomohol.
Ale ja si myslim,ze mne osobne pomohol.
Akurat, ze je trosku drahsi na mesiac.

kaya6
10. júl 2020

Ahoj. Chcela by som sa opytat. Prekvapilo ma ze to nema ani ziadnu chut ani farbu. Ma to tak byt? Akoze celkom ma to zarazilo. Asi blba otazka ale fakt som cakala aspon nejaku chut. Dakujem🙂😉

daili
autor
12. júl 2020

@kaya6 ahoj mne to chuti niečo podobné ako kriede ešte kamoške som hovorila ze mohla by som to piť aj celý deň 😂 koľko vody si dávaš k jednému prášku?

kaya6
12. júl 2020

@daili aaaaaano. No tak nejak to chuti😀😀👍 davam si tak 2dcl vody. Neviem ci je to vela malo lebo vsak rozpustite vo vode. 😀 uzivas este nieco dalsie?

daili
autor
12. júl 2020

@kaya6 joj moja to dávaš asi moc ja dám tam na dno pohárika aby sa to iba zamiesalo pohárom potrasem nech sa to zamiešať a na jeden glg to prehltnem. 😂Momentálne neberiem nič iné mam kyselinu listovú tak budem to asi striedať že do ovulácie toto a po čisto iba kyselinu listovú 🙂

kaya6
12. júl 2020

@daili jaj taaaak. 😀😀 no ja to rano tak nejak nasypem jak mi pride.🙈🤣🤣
Inak ja uzivam este vit e. Tak hadam dobre bude

daili
autor
12. júl 2020

@kaya6 no ja skôr malo lebo je tam písané že zmiešať s trocha vody tak fakt minimum aby sa to iba dalo zapiť aby sa nejako náhodou nezníži účinok 😂 a snažíš sa o bábätko dlho?

kaya6
12. júl 2020

@daili uz velmi dlho. 3 roky. My uz mame za sebou aj prve ivf bohuzial neuspesne. Teraz sme si dali pauzu. Mozno sa stane zazrak😊 a ked nie. Skusame zase na zimu. A ty?

kaya6
12. júl 2020

@daili *5 rokov

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre