ake mate skusenosti?Je lepsi ako Profertil?
Valopron Max sluzi tiez na zlepsenie kvality spermii - je to dokonca napisane velkym na krabicke.Mozno na erektilnu dysfunkciu je Valopron, ale Valopron Maxx ma pozitivny vplyv na kvalitu spermii - tak ako Profertil.
Charakteristika a použitie:
Nový Valopron® MaXx je zameraný na zlepšenie erekcie, sexuálnu vitalitu a intenzívne pôsobí na kvalitu sexuálneho prežívania u mužov. Jednotlivé aktívne zložky sa ďalej podieľajú na zvýšení sexuálnej túžby, pomáhajú pri neplodnosti a pri nervovej vyčerpanosti a slabosti. Pri pravidelnom užívaní Valopronu MaXx dochádza k trvalému povzbudeniu sexuálnej vitality muža.
petra povzbudenie sexualnej vitality, nie kvality a poctu spermii
mozete skusit aj valopron maxx-stale hovorime o maxxe, inac maca je vyborna bylinka pre spermie, ale skuste ktomu aj l- carnitin roztok
mas skusenosti s tym l-carnitinom?
ja osobne nie, ja robim v lekarni, zato som si dovolila odpisat ti, inac v ke ho aj lekari z caru radia
zajtra to teda kupim a uvidime...moze sa to uzivat spolu s tym Valopronom Max a Selezinom?
ano moze, skus si pytat od firmy nutrend, ten ma najvyssi pecento karnitinu
o.k.velmi pekne dakujem za rady, zajtra nabehnem do lekarne a uvidim co maju lebo ani ten Valopron nemali museli doobjednavat....lebo ja uz neviem co by mohlo pomoct tak vyskusam vsetko mozne 😢
Dobrý,
chcel by som sa poradiť, či môžem užívať denne, dlhodobejšie Valopron, keď beriem tbl.na tlak,konkrétne Lozap (Agen)
Ď.,
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
petra pre koho ako, valopron maxx sluzi skor na erektilnu dysfunkciu, profertil na zlepsenie kvality spermii
citam v profile, ze chcete otehotniet, skor by som povedala prefertil, ma lepsie zlozenie pre spermie,