Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Ahojte baby rada sa pridám som 3dc a môžme sa začať snažiť nakoľko som po dvoch MA tak hádam do tretice to pojde
pripajam sa. 🙂 som 1 DC
beriete baby aj nejaké vitamíny alebo niečo na podporu otehotnenia?
@sandy152 ja pijem alchemilku a mam od zenskeho Elevit vitaminy
@sophinka17 ja tiez alchemilku a mam femibion, ale mala som teraz nadbytok kyseliny listovej tak som ju vysadila a zacnem zase az ked budem tehu
@36evina36 nie v pohode, som po dvoch, prvy som mala v 7tt ale prislo sa na to az v 12tt a druhy som mala bud hned okolo 5-6tt alebo to bolo biochemicke, lebo ked som prisla k lekarke po 2 tyzdnoch meskania tak nevidela nic v maternici a mala som hcg nejakých 260, zacala som hned v ten den krvacat a hcg klesalo postupne. Pri tom prvom ma museli aj cistit, teraz pri druhom nastastie nie.
ja,dnes 1DC
Dievcata ja mam o 3 dni dostat MS, velmi by som si priala aby som uz v oktobri sa snazit nemusela, ale pochybujem kedze sme tento mesiac mali styk len 1x 5 dni pred ovulaciou (priatel bol odcestovany) takze dufam ze sa v oktobri konecne po roku zadari 🙂
Ahojte zienky,rada sa pridam ku vam,snazime sa o babo uz 9 mesiac a pevne verim a dufam ze sa to uz podari. Chodim na folikometriu nakolko som mala pocit ze ovulka nechodi necitila som ju, dnes som bola u dr. Som 14 dc a dnes to vyzera super folikul veliky .drzim nam vsetkym palce nech sa nam uz podari 🙏 🙏😇 😇
Caute. Ja som 5 dc. Nemame zatial deti a dve ciarky na teste som este nikdy nevidela. Mam 30r. Ak otehotniem v tomto cykle tak aj tym ostatnym co otehotneju v tomto cykle kupujem specialny bylinkovy tehu caj od nasej bylinkarne a tym co neotehotneju kupujem panaka 😂 prajem vam vela orgazmov na oboch stranach a vela tuzby a vasne ;) ;) ;)
Tesim sa, ze nas tu pribuda. Dufam, ze toto bude nas stastny mesiac 🙂 ja si ovulaciu nesledujem velmi, predchadzajuce 2 pokusy o otehotnenie vysli na prvykrat, spoliehala som sa, ze aj tretikrat to tak bude, no zial uz som 2DC takze sa nepodarilo ☹ Dufam, ze sme len netrafili ovulaciu. Planujeme sa snazit asi kazdy druhy den, vy ste ako na tom?
Aj ja sa pridavam 🙂)) ja sice ms cakam 24., ale bude asi skor :/ takze v oktobri to uz musi priiist 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja sa hlasim a pridávam 😊😀 nech je október ten šťastný a úspešný mesiac !