V ktorý deň cyklu ste otehotneli a čo to bude?

salalienka
28. jún 2014

Žienky, zaujímalo by ma, tie ktoré to viete, že v ktorý deň cyklu ste počali bábätko a čo čakáte, alebo čo sa vám narodilo?

margarita
28. jún 2014

ono je to s tymi spermiami vzdy 50 na 50 😀 😀
ja som otehotnela vzdy cca v polovici cyklu, presne den pred alebo v den ovulacie, a mam 2 dievky a 1 chlapca...mozes iba zvysit pravdepodobnost, ale ktora z tych desiatok milionov spermii to vyhra, to sa fakt ovplyvnit tazko da 😉

bajana
28. jún 2014

my asi 1,5 dna pred ovulkou, ktora bola 10DC a vyzera to na dievcatko 😉 .... ale tiez suhlasim, ze sa to neda takto naplanovat...znami skusali kazdy den pocas plodnych dni a maju dievca....dalsi velmi tesne okolo ovulky a tiez maju dievcatko...

lienka266
28. jún 2014

ja

lienka266
28. jún 2014

v polovici cyklu🙂vieme to len kratko,takze este nevieme co to bude...

titulienka
28. jún 2014

Pred ovulkou mam vsetky 3 dievcata a v den ovulacie mame chlapca , viem to na 100% lebo sme ho planovali takto ,a ovulku som mala sledovanu folikulometriou....ci je to nahoda to neviem 😀 ale pravdepodobnost ako splodit chlapca nam vysla na 100% 😉

micha7
28. jún 2014

tiez suhlasim...aj ja pred ovulkou a je to dievcatko....noa v den ovul.chlapcek....

cerez
28. jún 2014

Dcéru sme mali na konci ovulačného cyklu a syna v strede cyklu.

timi76
28. jún 2014

@salalienka Ahoj ja som trikrát otehotnela na 14 deň. Všetko sú to chalani. Ten posledný je ešte v brušku, narodí sa v októbri.

salalienka
autor
29. jún 2014

@margarita no ved to je jasne, žiadny den cyklu mi nezaručí na 100% že to bude chlapec alebo dievčatko. Každá sme iná.

rea92
29. jún 2014

Servus....my sme mali sexik na 12 den cyklu....ovulacia bola 13 den cyklu.....a je to chlapec 🙂

red_kika
29. júl 2014

12dc, v den ovu a narodil sa chlapec

patkobo
29. júl 2014

14ty den - chlapcek
9ty den - dievcatko (v tento den som si bola viac ako 100% ista, ze nemozem otehotniet 🙂

magic08
29. júl 2014

Den pred ovulkou - dievca a presne v den ovu - chlapec 🙂

koniarova
29. júl 2014

Ženy, vy teda máte starosti. 😀 😀 😀 😀

dolce_principessa
29. júl 2014

fuu pri prvom neviem presne lebo mali sme sex aj pred ovu aj cez a tusim aj po..... 😀 a je to chlapec...teraz sme mali iba na 12dc a 13 dc a cakame dievcatko 🙂

titulienka
29. júl 2014

4 dni pred ovu a cakame dievcatko viem to naisto kedze mm robil tyzdnovky 🙂 ,pred tymto tehu mame chlapca a ten bol presne v den ovu a tu som mala sledovanu folikulometriou 😉

lusswinki
1. aug 2014

Ach 🙂 , nám, keby sa podarilo aspoň jedno, tak by sme boli šťastní 😀 a bolo by nám 3: 15 či to bude chlapček alebo dievčatko 😀 😵 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre