V júli s radosťou do toho

majuska77
1. júl 2014

Ahojte,je tu niekto komu to nevyslo ani v maji ani v juni alebo sa snazi uz rok alebo prvy krat?Tak sup sem.Ide leto,dovolenky,slniecko a pozitivna nalada,tak teraz nam to uz musi vyjst 😉.

aemy
1. júl 2014

No ja verím tomu že už nam to ten mesiac vyjde 🙂 a všetkym snažilkam držím silno palčeky 🙂 navzájom sa podporime 😉

majuska77
autor
1. júl 2014

Ja som zacala tento mesiac s ovulacnymi testami,zatial tam je sice iba duch ale ja verim tomu ze to zosilnie 🙂

dohna
1. júl 2014

aj my sa chystáme v Júly na to 🙂

emili31
1. júl 2014

caute baby tiez verim ze v juli to bude..som dnes 23 dc..myslim ze nic tak ideme dalej

86alenka
1. júl 2014

Ahojte, pridám sa k Vám...v júni to nevyšlo, tak hádam tento mesiac bude ten pravý 🙂 dnes som 20 DC, takže dúfam, že z toho niečo bude 🙂

radka752
1. júl 2014

Ahojte. Ani nám to nevyšlo v máji ani v júni. Teraz som 14 DC a snažilkujeme sa. Dúfam, že to konečne vyjde. 🙂

zuzankaa88
1. júl 2014

Ahojte, som tu nová, snažime sa od marca 🙂 Verím, že v júli to vyjde , som 7 DC.

monika11m
1. júl 2014

no šak hádam sa už podari . ja sa snazim zu od decembra a uy to je celkom deprimujuce!

emili31
1. júl 2014

@zuzankaa88 ahoj my tiez od marca...nejako som bola v tom ze to ide raz dva:D a s prekvapenim zistujem ze asi to nie je take jednoduche 😀 moj doktor ked som mu v juni povedala ze stale nic..sa len zasmial ze co riesim...ako jeho pristup ma dost prekvapil..ani mi neporadil, ze nech skusim kys listovu, inofolic napriklad nic...len sa bojim ze stratim kopec casu "snazenim"a potom po roku -dvoch to lekarovi snad uz ftipne nebude...

majuska77
autor
1. júl 2014

My sa snazime od aprila a tiez som si najskor myslela ze to bude jednoduche,ale ani nie je,ked poriadne nemam ovulacne priznaky,necitim nic take.Nebolievaju ma prsia ani pred mrchou ako niektore baby.Som nejaky zvlastny druh 😀

28maja28
1. júl 2014

Pridavam sa tiez ked uz to v maji ani v juni nevyslo, snad tento mesiac bude uspesnejsi 🙂 vie niekto ako sa rataju tie plodne dni? bo ja som uz z toho uplne mimo... ☹

28maja28
1. júl 2014

@radka752 no u nas je to 15 DC... takze snad to uz nejak dotiahneme 🙂

radka752
1. júl 2014

@28maja28 No to by som bola rada, keby sa to konečne podarilo. Tento mesiac beriem aj Inofolic.

28maja28
1. júl 2014

@radka752 no ja som uz cely jun aj teraz beriem nosifol nieco podobne k inofolic...takze ak uz teraz nie tak neviem...nechapem ako to niektorym moze ist tak jednoducho jedno dieta za druhym a iny sa trapia s vitaminmi a pod... 😒

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
86alenka
1. júl 2014

@28maja28 ovulácia býva v strede cyklu, teda pri 28 dňovom cykle niekedy medzi 12 a 16 dňom...a keďže spermie dokážu nejaký čas počkať na vajíčko, tak môžeš plodné dni počítať už od 10 dňa...ale lepšie je sledovať si aj hlien, alebo merať teplotu 🙂

86alenka
1. júl 2014

@naoi 🙂 to si pekne pomenovala, že "potichučky ovulujem"...Aj máš ovuláciu odsledovanú testami?

28maja28
1. júl 2014

@86alenka ahoj, no doki mi tiez tak nejak hovoril ze od 11. dna, no my sme to teraz skusali uz od 9. dna a teraz je 15. tak som velmi zvedava ci to vyslo alebo vide...kedze mam dost nepravidelny ciklus tak mi doktor predpisal aj tabletky ktore sa beru od 15.dna cez 10 dni...aby som menzes dostala...takze sa snazime pre istotu dalej 😉

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
86alenka
1. júl 2014

@28maja28 tak držím palce, nech to vyjde...nedá sa spoliehať na výpočty, radšej sa snažiť celý mesiac....🙂

86alenka
1. júl 2014

@naoi 🙂 ja som to tiež nikdy nevnímala, nejaké príznaky, že ovulácia prebieha....no odkedy sa snažíme, tak poctivo sledujem...ale aj tak sa mi v máji stalo, že ovulačný test pozitívny, hlienu tiež dosť a doktor mi povedal, že na sone nieje vidieť, že ovulácia prebieha...no tak už neviem, čomu veriť 🙂

28maja28
1. júl 2014

@28maja28 Dakujem, podobne prajem nech uz kazda z nas sa buduci rok moze píšiť babätkom 🙂 aspon sa tu mozme troska povzbudzovat a tesit sa z vysledkov druhej 🙂

mystisch
1. júl 2014

😉 pridavame sa .... 😉 tak hadam...nech v zime mozem jest vsetky kolace a mat vylozene nohy v papucaaaach au jeeaaaah ...a vylihovat v posteli, pozerat rozpravky a lenosit ...zatial co sa vsetci budu nahanat do prace a...nebudem musiet denne soferovat a bat sa ci dostanem smyk hehe ...a donemoty pozerat hracky,vecicky ...skladata rpekladat..

86alenka
1. júl 2014

@mystisch držím palce, nech to vyjde...dlho sa snažíte?

mystisch
1. júl 2014

@86alenka dlho nie...dva mesiace...ale myslelasom , ze nam to vyjde a bdue to rybycka...ale tak...bude to ine znamenicko :D

emilia25
1. júl 2014

No tak aj na tuto temu som cakala veru.kedze mi ms dosla presne na den ide sa na x te kolo.jeden zub vonku druhy vo stvrtok.snad to pomoze a nebudu ziadne zapaly do tela a pomoze to som zvedava.a dufam ze aj tu pribudnu same krasne dvevysnivane ciarocky.

radka752
1. júl 2014

@28maja28 No aj ja poznám prípady, že niektoré ženy ani nevedia ako otehotneli. No poznám aj opačné prípady. My sa snažíme pol roka. Viem, že niektoré ženičky sa tu snažia o dosť dlhšie a robia všetko možné aj nemožné, aby sa im podarilo otehotnieť. My to zatiaľ nechávame na prírodu, aj keď sa jej snažíme troška vypomôcť tým Inofolicom. 🙂 Držím palce.

86alenka
1. júl 2014

@mystisch to som si aj ja myslela, že to výjde prvý mesiac snaženia...no už od marca skúšame a nič 🙂

angels882
1. júl 2014

caute baby aj my sa snazime vo februari som mala mimomaternicove aj vnutromaternicove naraz , tak zaciname odznova dufam ze sa nam všetkym podarí otehotniet 😉

gaja78
1. júl 2014

Ahojte baby, ja sa tiez pridavam do klubu, na prve dietatko sme si pockali dva a pol roka, teraz nam zatial dva pokusy nevysli, takze ideme dalej..... drzime si palce 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre