Ahojte babenky chcem sa spýtať v akom najvyššom veku sa Vám podarilo otehotnieť a donosiť zdrave dieťa????
35 🙂
36 aj 4mesiace
38
38
45 prvorodička. Na prvú šupu. Mám zdravú trojmesačnú Svetlanku😍.
38
40 druhe a dufam ze bude vsetko ok
34- druhé dieťa
37 (5 tehotenstvo)
Suseda má 51 a je tehotná.
Dievčatá ...ja som v šoku Lebo asi som hlúpa ale myslela som si že 45 Max a potom už to žene ' nefunguje" ako má 😊
@predajmamina to má koľké dieťa v poradi? Manzelova mama je tak posledné zo 7 deti, mysleli si že to menopauza a hups , tehotenstvo 😂
@kristina2412 prvé moja 🙄😊
@predajmamina to vážne??? Ale zrejme nechcené, či???
@predajmamina 😮😮😮
@eriksonka1234 práveže vytúžené..no proste dlho nemohli mať deti..jej muz má 60 skoro ( môj názor). Ale nie sú spolu od mladosti..
Už som bola na strednej keď jej muž prišiel k nej žiť a potom sa vzali.. čiže cca 10 rokov sú spolu
@kristina2412 neverila by som Že sa to v takom veku dá..a osobné som si myslela že aj lekár ženu odhovára od tehotenstva v fomrou veku
Uznávam že suseda vyzerá dobre...ale jasné že nie na 30
@majkabr moja kamoška mala prvé v 40tke a druhé v 46, podotýkam plánovane a vytúžené
Ja v 42, tesne po 43 som rodila
Ja necelych 42
v 40-ke
Ja eom otehotnela v 33 moje prve babo termin v auguste a to uz budem.mat 34,ak sa noc nezmeni
@predajmamina
Waw...by som tiez povedala ze nemozne....ale no uzasne....
@predajmamina - 51 rokov? Chúďa dieťa
V 51 asi uz isla do prechodu,v minulosti to byvalo dost caste ze takto zeny necakane otehotneli.
ja v 41.. u nás v meste mala prvé tiež 51 ročná ...chalan má už 15 rokov / synovcov kamarát/..a chúďa určite nie je..
@rebellefleur
Ja poznám dámu, ktorá dala prvé v 47. Vytúžené, po mnohých a mnohých potratoch.
42 a to posledné dieta je uplne najzdravšie doslova , cez antikoncepciu , človek by bral že maju pravdu mudr že po 40 je nemožné otehotniet 😖
suseda 55 ročná ale šla na interupciu, má 3 dospelé deti a vnučata asi 8
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
42