Úzkost & tehotenstvo?

coco2018
28. nov 2018

Ahojte, trpim úzkosťami v auguste som vysadila lieky do konca októbra som úzkosti nemala ale v novembri sa opäť objavili. Plánujeme bábätko a ja teraz neviem ci úzkosti vydržať a počkať kým budem tehotná, alebo opäť začať užívať antidepresíva a tehotenstvo neriešit. Zmiernili sa vam úzkosti v tehotenstve? Teda ze ste sa nemuseli vrátiť opäť k liekom? A vydržali ste až do pôrodu? Uvítam akúkoľvek skúsenosť.

smionka
28. nov 2018

No v mojom pripade sa mi depresie a uzkost len viac prehlbili pod vplyvom vsetkych tehotenskych hormonov. Je to stav na nevydrzanie o to viac ked clovek moze uzit maximalne paralen alebo magnezium.. cim tehotenstvo postupuje tym su vykyvy silnejsie. Odporucam sa dat psychicky do pohody a tak riesit babatko nakolko ono to chudatko preziva vsetky tie stavy s nami.

Vela stastia 🙏🏽

coco2018
autor
28. nov 2018

@smionka a ty si užívala lieky? Ako Aida dala do pohody?

smionka
28. nov 2018

@coco2018 no v minulosti som uzivala lieky, potom stavy ustupili a otehotnela som relativne v pohode, ale odvtedy to je cim dalej tym horsie. Tie hormony robia s psychikou strasne divy aspon v mojom pripade. Do pohody ma dostal moj partner, no zial ten uz si tiez nevie so mnou rady a tak navstevujem psychologa

cezynka
5. dec 2018

Mne sa taktiež stavy zhorsili v tehu, niekomu nie niekomu ano je to individuálne, tiw hormony dokazu urobiť riadnu sarapatu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre