Užívanie kyseliny listovej a femibion 1 pred otehotnením.

jaja8_9
25. mar 2020

Ahojte, som pomaly 3 týždne od zamklnuteho potratu, ešte len čakám na tu prvú menštruáciu po kyrete, odporučené snaženie sa o babo mi bolo za 3-6 mesiacov nakoľko sa mi to zdá dosť dlhá doba tak možno po 2cykle alebo 3 by sme sa chceli snažiť. Viem ze kyselinu listovú môžem brat aj pred otehotnenim tu začnem aj teraz dopredu, ale ako je to s femibion 1? Lebo len vďaka nemu som predtým otehotnela, mam ho začať brat už teraz popredu alebo až keď začneme sa snažiť?? Alebo keď otehotniem?? Potom môžem aj kyselina listová +femibion 1?? Alebo už len jedno z toho

denullllka
25. mar 2020

@jaja8_9 ahoj, ja som otehotnela po potrate hneď po prvej menstruacii a zatiaľ je všetko v poriadku, zo začiatku som mala často krvacanie a spinenie ale našťastie už som v druhom trimestri a je to už lepšie 😊 ja som brala aj pred otehotnením femibion 😊

denullllka
25. mar 2020

A v lekárni mi povedala že ak beriem femibion tak že už nemusim kyselinu listovú zvlášť brat

tristanka
25. mar 2020

Femibion už pri snažení, je najlepší. Máš istotu že sa ti listovka v ňom vstrebe. Nič iné nemusíš brať.

jaja8_9
autor
25. mar 2020

@denullllka ja neviem ja by som sa tiež do toho pustila po prvej ms ale mam z toho strach lebo netuším aká menštruácia ma čaká ani kedy, a môj gynekolog mi povedal ze minimálne 3 mesiace by som nemala byť tehotna tak uvidím jak sa to vyvinie 🙂 držím palce nech je všetko v poriadku
@tristanka zakial sa nesnažíme teda stačí obyč kyselina listová a keď sa začneme snažiť by som prešla na ten femibion?🙂

denullllka
25. mar 2020

@jaja8_9 aj mne to povedal gyn, že minimalne 3 mesiace nech počkáme, aby sa nezopakoval missed..ale tak my sme sa ani nesnažili, ani neviem ako som otehotnela, netuším vôbec že kedy a ešte som mala aj posunutú ovulaciu.. takze tak, niekedy sa fakt zadarí na prvý x a neovplyvní to nikto a tiež som bola po kyrete.. MS som dostala o mesiac asi po kyrete 🙂 a dakujem. 🙂

tristanka
25. mar 2020

@jaja8_9 áno to by mohlo byť ok. Držím palce

jaja8_9
autor
25. mar 2020

@denullllka však práve, my sme sa o prvé snažili rok aj pol možno viac a práveže po kyrete som veľa čítala o tom, ze maternica je akoby,, pohnojena'' telo si tehotenstvo pamätá a skôr ma žena veľkú šancu otehotniet do polroka od potratu 🙂 tak je to také 50/50 záleží ako sa podarí no, uvidíme 🙂 väčšinou už detičky dobre donosili keď sa im tak skoro podarilo, len kvôli regenerácii maternice to lekári asi moc neodporúčajú a aby boli samozrejme niečím asi chránený že nás poučili aby sa to náhodou neopakovalo, si myslím teda
@tristanka ďakujem 🙂

denullllka
25. mar 2020

@jaja8_9 tak tak, presne ako píšeš 😊 držím ti palce, aby sa ti podarilo a aby si babo v poriadku donosila a ak budeš v tom, tak lekár by ti mal predpísať aspoň duphaston na udržanie tehotenstva, mne zachránili lieky toto tehu, keďže som veľa x krvacala.

diaalex
25. mar 2020

@jaja8_9 ja som brala femibion 1 asi mesiac a otehotnela som a brala som do konca 🙂

alex1303
27. mar 2020

@jaja8_9 my sme sa zacali snazit po 3 mesiacoch od MA...kupila som si inofoloc a po 3 mesiacoch sa nam podarilo 🙏 teraz sme v 3 trimestri, vsetko v poriadku 🙏🙏 ale kazdy den sa modlim

slanav
24. máj 2020

Ahojte mam na predaj femibion 1 ak by mal niekto zaujem

hrybik
10. jan 2021

@slanav ahoj ešte maš volny ten femibion

slanav
10. jan 2021

@hrybik už nie

lucia7933
19. máj 2022

ahojte, sice stara tema ale skusim, k tomu Femibionu 1 nevadi ak budem uzivat viac ako tie odporucane 3 mesiace pred otehotnenim? ( lebo nevieme ci sa nam to podari hned, alebo neskôr)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre