Ahojte, som pomaly 3 týždne od zamklnuteho potratu, ešte len čakám na tu prvú menštruáciu po kyrete, odporučené snaženie sa o babo mi bolo za 3-6 mesiacov nakoľko sa mi to zdá dosť dlhá doba tak možno po 2cykle alebo 3 by sme sa chceli snažiť. Viem ze kyselinu listovú môžem brat aj pred otehotnenim tu začnem aj teraz dopredu, ale ako je to s femibion 1? Lebo len vďaka nemu som predtým otehotnela, mam ho začať brat už teraz popredu alebo až keď začneme sa snažiť?? Alebo keď otehotniem?? Potom môžem aj kyselina listová +femibion 1?? Alebo už len jedno z toho
A v lekárni mi povedala že ak beriem femibion tak že už nemusim kyselinu listovú zvlášť brat
Femibion už pri snažení, je najlepší. Máš istotu že sa ti listovka v ňom vstrebe. Nič iné nemusíš brať.
@denullllka ja neviem ja by som sa tiež do toho pustila po prvej ms ale mam z toho strach lebo netuším aká menštruácia ma čaká ani kedy, a môj gynekolog mi povedal ze minimálne 3 mesiace by som nemala byť tehotna tak uvidím jak sa to vyvinie 🙂 držím palce nech je všetko v poriadku
@tristanka zakial sa nesnažíme teda stačí obyč kyselina listová a keď sa začneme snažiť by som prešla na ten femibion?🙂
@jaja8_9 aj mne to povedal gyn, že minimalne 3 mesiace nech počkáme, aby sa nezopakoval missed..ale tak my sme sa ani nesnažili, ani neviem ako som otehotnela, netuším vôbec že kedy a ešte som mala aj posunutú ovulaciu.. takze tak, niekedy sa fakt zadarí na prvý x a neovplyvní to nikto a tiež som bola po kyrete.. MS som dostala o mesiac asi po kyrete 🙂 a dakujem. 🙂
@denullllka však práve, my sme sa o prvé snažili rok aj pol možno viac a práveže po kyrete som veľa čítala o tom, ze maternica je akoby,, pohnojena'' telo si tehotenstvo pamätá a skôr ma žena veľkú šancu otehotniet do polroka od potratu 🙂 tak je to také 50/50 záleží ako sa podarí no, uvidíme 🙂 väčšinou už detičky dobre donosili keď sa im tak skoro podarilo, len kvôli regenerácii maternice to lekári asi moc neodporúčajú a aby boli samozrejme niečím asi chránený že nás poučili aby sa to náhodou neopakovalo, si myslím teda
@tristanka ďakujem 🙂
@jaja8_9 tak tak, presne ako píšeš 😊 držím ti palce, aby sa ti podarilo a aby si babo v poriadku donosila a ak budeš v tom, tak lekár by ti mal predpísať aspoň duphaston na udržanie tehotenstva, mne zachránili lieky toto tehu, keďže som veľa x krvacala.
Ahojte mam na predaj femibion 1 ak by mal niekto zaujem
ahojte, sice stara tema ale skusim, k tomu Femibionu 1 nevadi ak budem uzivat viac ako tie odporucane 3 mesiace pred otehotnenim? ( lebo nevieme ci sa nam to podari hned, alebo neskôr)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jaja8_9 ahoj, ja som otehotnela po potrate hneď po prvej menstruacii a zatiaľ je všetko v poriadku, zo začiatku som mala často krvacanie a spinenie ale našťastie už som v druhom trimestri a je to už lepšie 😊 ja som brala aj pred otehotnením femibion 😊