Pekný deň chcem sa len spýtat možem uživat Inodoluc počas menstruácie ? Akurat mi dnes dorazila a to som myslela že ju nedostanem .Ďajujem za odpoveď
@beky1813 praveze pribalovy leták k tomu nie je a ešte mám 9 sáčkov
Ahoj, ja som ho užívala nepretržite tri mesiace...konkrétne Inofolic combi...jednu tabletku ráno a druhú večer 😉
@zzuuzziikkee aha dakujem
@zzuuzziikkee a pomohlo vam to
@adusik12457 ja som užívala aj počas MS. V kuse pol roka jeden ráno jeden večer
@barus26 vdaka ja to mam len jeden krat denne
Momentálne mi meška MS a 18.6 mám isť doktorke na potvrdenie tehotenstva tak dúfam, že všetko dopadne ok 😉
@zzuuzziikkee aha no mne prisla ms asi kvoli tomu ze to berem kratko
@zzuuzziikkee urob si test
@adusik12457 nie kvôli tomu, že to berieš krátko.. ale to že to berieš nemusí znamenať že sa ti na 100% podarí otehotniet .. mne sa nepodarilo ani po pol roku
@barus26 no asi tak lebo este je manzel objednany na spermiogram a podla jeho vysledkov by mi dak moj gynekolog druhe lieky tak uvidim jak dopadneme
@adusik12457 a ty si Ok?
@barus26 ano mme dal ten inofolic este mam 10 sackov q povedal ze podla mojho muza bude riesit mna ze by mi urobil niake hornonlne vysetrenie takze neviem kde je problem ked sa nam nedari manzel je objednany ale az 20ho v trnave na sperniogram
@adusik12457 robila som si sú tam //
@zzuuzziikkee gratulujem tiez by som mala aj ja take stastie tak sa drz
@adusik12457 ďakujem aj ja tebe prajem aby si mala čím skôr // na teste 😉
@zzuuzziikkee no niekedy snad
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Co sa pise v pribalovom letaku?