Užívanie Folandrolu s čajom

sisa1804
24. aug 2020

Ahojte. Idem si k vám po radu. .... s priateľom sa snažíme o bábätko viac ako 2 roky. Zatiaľ neúspešne. Pred 2 týždnami som bola na obyčajnej gynekologickej prehliadke. Gynekológ mi povedal, že mám na vaječníkoch cysty a maternicu otočenú naopak, že otehotnenie bude tažšie.
Začala som od vtedy užívať Gynex, kyselinu listovú a pijem alchimelkovy čaj. Priateľovi som kúpila folandrol pretože mám problém ho dostať na nejaké vyšetrenie( minulý rok bol po prosíkaní u urológa a ten sa len pozrel na zvorku voľným okom a povedal že je v poriadku a je plodný až až. Na žiadne testy ich neposlal) pritom viem že 4 roky dozadu mal lenivé spermie. No a tu nastáva problém. Odmieta užívať aj ten folandrol vypil len jeden sáčok( strašne to fajnový chlap!) Chcela by som vedieť, môžem mu to zamiešať do čaju, alebo kapučína? Asi si budete myslieť, že mi šibe ale ,len sa pýtam :D pretože ja robim preto všetko a on nemieni ani len zadok zodvihnúť a ísť k urológovi na NOVÉ TESTY. Ďakujem Vám za odpoveď 🙂

mondolina
24. aug 2020

@sisa1804
Kašlala by som naňho, keby mu na tom záležalo tak nie je problém.
Môj bol na spermiograme už 3x, nie je mu to príjemné, ale vie prečo to robí.

mondolina
24. aug 2020

@sisa1804
To mu chceš koľko miešať folandrol do čaju 🙄

osky
24. aug 2020

Prepac,ale keby ta mal ozaj rad,tak to vypije.
Ved to chuti uplne ako hociktory sumivy vitamin.
A on chce to dieta?
Urolog ktory volnym okom posudzuje vzorku,by mal odovzdat svoj diplom!!!!
Na toto treba dvoch.
Ja by som si to isto vydupala.
A ak sa brani,mozno dieta nechce .
Porozpravaj sa s nim.
Vyjasnite si to.

len_nig
24. aug 2020

Musím súhlasiť s babami. Taký chlap, čo nevie ísť na spg alebo vypiť niečo kvôli VÁŠMU dieťaťu asi za moc nestojí. Neviem si predstaviť aký bude potom otec. 🙂

evamea
24. aug 2020

Očividne sa bohužiaľ snažíš už len ty. Skúste sa otvorene porozprávať, či naozaj chce dieťa. Lebo tento prístup tomu moc nenaznačuje.

evamea
24. aug 2020

A ešte dodám: ako by si mu následne vysvetlila to, že si mu proti jeho vôli pridávala niečo do čaju na dosiahnutie svojho cieľa ak by na to prišiel? Tam už by si asi nezachraňovala len svoje túžby, ale aj vzťah.

nikpa
24. aug 2020

@sisa1804 ako vážne? A to je naozaj taky úžasný a nenahraditeľný? 🤦 Kopla by som ho do tej hnilej prdele. Ked sa vam nebude dariť ďalšie 2 roky a on bude stále odmietat čokoľvek urobiť, aj len prášok vypiť tak potom co urobíš? Môžeš si akurát tak trieskat hlavu kolko času si pri ňom stratila. Keby mu na tebe a na vašom vzťahu naozaj záležalo, takto by sa k tomu nestaval.

sasi0206
28. jan 2021

@sisa1804 ja odporúčam GYN FIV centrum, tam ho môžeš objednať na soermigram stojí to 35e a potom sa uvidi že čo. Spravia tam všetko čo budete chcieť, vyšetrenia konzultácie atd. Viem že to je mimo tvojej otázke, ale ma to len napadlo keďže si spomínala toho urologa že len sa na to mrkol.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre