Ahojte 😊
S manželom sme sa rozhodli pre druhé dieťatko 🙂začíname so snažením 😄
Máme už 12 ročnú dcérku. Čiže to celé bude ako znovu prvý raz 😄 Chcem vedieť či nebude problém brať femibion1 aj ak "náhodou" by sa nám nedarilo a snažili by sme sa dlhšie. Je dobre brat tri mesiace pred otehotnenim, ale čo ak nám to bude trvať dlhšie?? Ďakujem 🙂
Ja som brala femibion 1 skoro rok kým som otehotnela. Podľa mňa (aj môjho lekára) to je dôležité aj pred, nie až po zistení tehotenstva nakoľko tá kyselina listová je najdôležitejšia do 12tt a je dobre ak je ňou telo zásobené už dopredu. Takisto aj vitamínmi. A vyjde to okolo 12€ na mesiac čo nieje také strašné podľa mna, toľko žena napr dáva za antikoncepcne tabletky mesačne a nieje jej to ľúto a toto je pre zdravie jej aj dieťaťa.
Niektoré ženy nevedia spracovať kyselinu listovú a teda berú ju zbytočne. Femibion obsahuje aj takú čo sa rovno vstrebe
ja som ho brala, ale dr povedal ze na co ze to skor pre tehotne ze mi staci kyselina listova
@biakar to vobec nevadi aj keby si ho brala dlhsiu dobu, ze ked sa budete snazit, predsa len obsahuje len vitaminy, nic nejako coby ti mohlo uskodit alebo co, takze to sa vobec nemusis bat 🙂 Aj ja som ho brala a teda ma to zmysel, lebo aspon bude mat tvoje telo vsetko pre babo, co potrebuje.
@grandzero9 ďakujem 🙂 začala som ho brať 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@biakar stavi kyselina listova a potom ked zistite, ze ste tehotna, tak femibion..