Užívanie Femibion 1

19. máj 2022

môze sa uzivat Femibion 1 aj dlhsie ako 3 mesiace pred otehotnenim?

kiki68
19. máj 2022

Ako mozes, ono je to jedno, su to len vitaminy.

autor
19. máj 2022

@kiki68 viem, ale skôr ide o tu kyselinu listovu ci telu neskodi az tolko

kalendark
19. máj 2022

Neuškodí, je dobré mať zásobu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. máj 2022

cize dajme tomu keby sa nam este pol roka nedarilo (co dufam ze tak nebude) ..tak aj keby uz pol roka uzivam femibion je to stale OK?

kalendark
19. máj 2022

Ja si myslím že áno, ja som dlho užívala občas som to prestriedala z obyčajnou kyselinou listovou aktív, a dávala som si c, d a b complex a potom zas femibion

autor
19. máj 2022

inak ked sme uz pri tych vitaminoch ..tak Omega 3+K2+D3+E si mozem obcas davat popri Femibone? alebo lepsie je len ciste Omega 3

kalendark
19. máj 2022

Tak ja by som nekombinovala tolko s femibionom - tam by mala byť všetko. Alebo jeden deň femibion a druhý deň iné vitamíny

rivini
19. máj 2022

Mozes…odporuca sa ale 3 mesiace, potom pauza 3 mesiace a opat brat. Ak otehotnies, samozrejme zas zacat brat. Telo si vie kyselinu listovu uskladnit po 3 mesiacoch uzivania do zasoby. Ale nic da nestane, ak ju budes brat aj vkuse tri roky. Velky nadbytok sa aj tak vyplavi…

evabb35
19. máj 2022

Kyselinu listovú je dobré brať pre ženu aj dlhodobejšie, je potrebná dlhodobo pre ženský organizmus, nielen v čase keď sa plánuje dieťatko. A ku tomu samozrejme ešte množstvo ovocia a zeleniny, najmä tie druhy, ktoré obsahujú kyselinu listovú, žena musí o seba dbať stále...

werony_n
19. máj 2022

Sú ženy, ktoré to berú celé tehotenstvo, sú to len vitamíny, čiže je to v poriadku 😊

kiki68
19. máj 2022

Ja som brala pred tehu kys listovu separatne 800vku. Potom v tehu femibion, ale ta 1 bola velmi tazka na zaludok, ta 2 uz bola total pohoda.

kiki68
19. máj 2022

Pri femibione uz by som nic ine nebrala, muz hovoril, ze je to riadny booster ( on robi vo vyskume, ma medinu) , ze on by to bral aj sam len tak 😉

autor
19. máj 2022

dakujem za rady 🙂 ostavam teda len pri Femibione..

autor
19. máj 2022

inak mne s nich vôbec nic neni, niesu ani tazke na zaludok ani neviem ze ich berem...takze asi mi celkom sadli

jakubrianka
19. máj 2022

femibion zmenilo zloženie za posledné 2 roky preto ti nič nemusí byť. Tie predošlé boli ťažké na žalúdok.

belladelisima
19. máj 2022

Femibion neodporúčam. Rozhodne nie. Marketing nič iné. Treba si kúpiť obyčajnú kyselinu listovu v lekárni, dm. Užívať sa môže dlhodobo nijako neuškodí. Kys. listová by sa mala užívať najmä pred otehotnenim, pretože zohráva dôležitú úlohu na začiatku tehotenstva. Gynekológovia ju predpisujú väčšinou na prvý trimester kedy je to už neskoro, keďže dôležitá je práve na začiatku tehu keď sa plod vyvíja.

autor
20. máj 2022

@belladelisima ale ta obycajna kyselina listova nema aktivny folat a preto vela zien ju nevie vyuzit lebo telo ju nespracuje...

autor
20. máj 2022

@kalendark ano viem,ale tie sa uzivaju 2 za den

kalendark
20. máj 2022

A to je problém, či?

autor
20. máj 2022

nie, neni problem..ale tak ked niekomu ide o to aby usetril tak v podstate je na tom istom co stoji Femibion 1 28ks balenie

autor
20. máj 2022

@kalendark ale inak rozmyslala som aj nad touto GENERICA Active Folic

kalendark
20. máj 2022

No ja som to striedala s femibionom, a áno ide to do peňazí....

autor
20. máj 2022

@kalendark ano ide, ale radsej uzivat to je to najmenej co môzem spravit pre zdravie dietata este pred otehotnenim

autor
20. máj 2022

@kalendark uz som jeden MA prekonala takze chcem spravit tento krat pre to vsetko aby to dopadlo dobre

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre