Dobrý deň, brali ste niektorá clexane aj pri plánovaní tehotenstva? Čiže ešte pred tým ako ste boli tehotné? Ak áno, prečo? Ďakujem 😊
@bambulienka25 to nie je uplne pravda 🙂 ak zistia napr. syndrom lepivych dosticiek alebo iny hematologicky nalez, ktory v zasade brani oplodneniu alebo uhniezdeniu, tak zeny pichaju aj preventivne
autorka zalezi teda od anamnezy, v rodine mame pripad lepivych dosticiek a picha si odkedy je to na hematologii potvrdili, ja mam menej zavazne mutacie, ktore sposobovali mikro-potraty a picham od pozitivneho tehotenskeho testu, zalezi teda od nalezu a aku liecbu zvoli lekar
@dada337 Ano.. brala som pocas IVF... tusim od zaciatku cyklu... ani jeden transfer nebol uspesn a tak som prestala pichat po vysadeni vsetkych hormonov. Brala som ho tusim na "riedenie" krvi. Bola som nan alergicka a tak som prestla pouzivat pri poslednom transfere.
clexane nie, ale fraxík. vzdy začínam pichať 3 dni pred vkladom, po neúspešnom vklade prestávam a tak.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.