Ahojte máte niekto skúsenost s enzymovou terapiou liekom Wobenzym po opakovaných potratoch? Odporučili mi ho na liečbu imunologickej neplodnosti vďaka za každé info
Za mna wobenzym a celkovo enzýmová terapia super 🙂 našla som aj super článok: https://www.fertility.sk/sk_SK/special/search/s...
nepomohol
wobenzin pomohol po operacii k rýchlejišiemu zotaveniu.
držím palce my sme sa snažili 4 roky dvakrat sme prišli o babetko ale nakoniec sa nam podarilo dcerka už ma 1,5roka ale lutujem že som skvor nevedela o bylinných vložkách velmi si ich chvalia.
@janinah jasné, že každé telo je iné, inak môže reagovať, ale ja napríklad mám s wobenzymom dobrú skúsenosť. Užívam ho už cez dva roky nejako a nemala som doposiaľ problém s ničím. Môj žalúdok je OK a zdravie tiež, čo je pre mňa veľmi dôležité 🙂
@eeerickal1 otázka je,či by ste sa bez wobenzymu necítila rovnako dobre....a dva roky brať nejakú chémiu,ak to nie je ozaj nutne...hmm...
@janinah tak viem jak som sa cítila pred ním, pred tým ako som si ho nasadila a teda valná výhra to nebola. Takže som ozaj rada jak som na tom teraz 🙂 Že mi je dobre, že mám aj dosť energie a všetko 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak má mať aký taký účinok,tak ho treba brať vo vysokých dávkach a u veľa ľudí to žalúdok nezvláda. účinok wobenzymu podla skúseností z môjho zdravotníckeho okolia vôbec nie je taký zázračný ako sa popisuje.Teda ak skúsiš,tak určite spočiatku nekupuj veľa tabletiek.