Ahojte z manželom sa snažíme vyše 2rokov o druhé bábo no zatiaľ ani stopy náznaku po tehu,mám za sebou 2x mikro potrat,chodím na gyn na KO vajíčok,budúci mesiac idem okolo 14.8 tak som zvedavá že aký bude ďalší postup. Mám nepravidelný cyklus toto je najhoršie pre mňa aspoň 😏boli sme z manželom na Orave ,užili si ju ale mala som tam bolesti v podbrušku ako pri ms, svrbenie bradaviek mám aj teraz a stále by som spala :/ jeden test som robila v nedeľu a druhý test som robila v pondelok,je tam aspoň náznak alebo nič ? V skutočnosti je tam mám to 2x potvrdené od manžela že ju tam vidí. Plánujem spraviť ešte jeden test aby som si porovnala.
@anazuz20 skus kúpiť 2-3 rôzne značky a testuj z rovnakého moču naraz. Ja som mala tie kazetové tusim rapi clear (červená krabicka) a tycinkove také fialové z DM. a pepino. Dr. Max. Nikdy. No a potom som si nakoniec urobila este ten digi clearblue. Ak všetko budeš mat.pozit si na dobrej ceste👌😊
@anazuz20 tieto testy co si robila nie su HCG?
@pondelok01 nie tie su z Lekárne Dr.Max taká ružovo biela krabička
Kup si ten kazetový rapiclear tak nejak. Tam ti ukaze ci si 1-2tyzden.
Ale inak ta druha svetlejsia fotka tak tam vidim taku slabulinku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anazuz20 na tej prvej fotke niečo slabulinke je👌
Skus sa pretestovat ešte z ranného moču.
Pripadne vyskusaj viac značiek testov