Baby potrebujem poradit ... Uz treti mesiac mam taku velmi divnu menštruaciu... Oktober- tyzden mi meskala a vzdy chodi o tyzden skor dosla ale taka velmi slabucka a mala som ju tri alebo styri dni 😏 robila som si tehu.test 2dni predtym nez dosla a vysieli mi dve ciarky sice jedna bola slabsia.
November- tam meskal vyse tyzdna mala som zas slabucke 3dni... Bolo to take divne lebo obvykle mavam vazne silne. Tam som si robila test den predtym nez mi prisiel menzes a uz mi visiel negativny test.
December-tam mi meskal sloro 2tyzdne v sobotu mi prisiel rano som troska spinila nejake 3hodinky potom nic 3dni po tych troch dnoch som zase spinila ale zas len rano zas som mla pauzu jedenden a potom som zas spinila a takto to islo 2tyzdne co som len spinila ...
Ale uz dva mesiace mam stale take bolesti v podbrusku akokeby som mala menzes ale nemam ... Mavam aj taku ako keby hrcku v hrdle a to zvyknem mat aj 4dni potom to prejde na par dni a potom znova. Stale mi je zle od zaludka.Poradte mi prosim z coho to mam ☹️ lebo ja to uz nechapem.
@lucka12399 zajdem buduci tyzden momentalne som v zahranici
@satanovodieta ale ak to vysiel test pozitivne myslim ze neni co riesit 🙂
@lucka12399 ano jeden vysiel pozitivne a druhy mesiac uz bol test negativny
@satanovodieta mohlo ist o biochemicke tehotenstvo mozno .. ja o tom moc neviem no pocula som o tom
@lucka12399 zaujmave ja pocujem otom prvy krat
Mne tiez hned napadlo, ze ide o biochemicke tehotenstvo, proste v tvojom sa zacnu diat nejake procesy ako keby si tehotna ale pritom nie si a ked si to telo uvedomi tak priznaky prestanu
@flientica akurat som si citala otom lebo toto som predtym vobec nepocula
@satanovodieta môže to robiť aj cysta, alebo si ozaj bola tehu a babtko odišlo skor než si to vôbec zistila.
@pininka ano aj cysta ma napadla ... no tazko povedat 🙂 lekar ti najlepsie povie no ..
Dakujem damy 🙂
Tiez by som isla ku lekarovi, lebo moze to byt hoci co, aj tehotenstvo. Ked HCG je velmi vysoke, tak tehotensky test uz moze byt negativny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@satanovodieta zajdi si ku dr. Ten ti najlepsie povie.. ked to trva uz 3 mesiace ..