Už štvrtý deň mám krvavý výtok

bambula00001
29. jan 2021

Ahojte baby potrebujem radu . Už 4 deň mám krvavý výtok nieje to ms len take skôr ako spinenie 🤔 najprv som mala tmavohnedý potom to prestalo úplne na pár dni a začal tento krvavý . Brala som inofolic môže to mat niečo spoločne s tým ? Mala s tým nejaká baba skusenosti ??? Alebo som tehotná ? Práveže v tejto dobe by som
Mala dostať ms . Ďakujem za rady

snazilka_bio_mamka
29. jan 2021
bambula00001
autor
29. jan 2021

@snazilka_bio_mamka áno test si chcem urobiť v pondelok len som skôr chcela vedieť či to nemôže byt tým inofolikoˇ brala som ho totiž 3
Mesiace a cyklus mi neopravil . A že či take krvavé spinenie v čase ms môže byt príznak tehotenstva

snazilka_bio_mamka
29. jan 2021

@bambula00001 fu to netusim nemam s tym skusenost, ale po vela vela citani na MK sumarizujem jemne krvacanie- spinenie = tehotenstvo

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambula00001
autor
29. jan 2021

@bambulienka25 ja mám práve nepravidelný cyklus preto mi ten inofolic dal ... ale nepomohlo 😫. Ale brala som ho 3 mesiace ale tento mesiac som dobrala krabičku a už si ho nekúpim . Ale ďakujem za tvoju skúsenosť veľmi mi pomohla .

bambula00001
autor
29. jan 2021

@snazilka_bio_mamka ďakujem za odpoved . Bola by som rada keby to bolo tehotenstvo 😉 aj keď šance sú minimálne 😢

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambula00001
autor
29. jan 2021

@bambulienka25 hej už mi dal doktor ďalšie tabletky ale tie musím začať brat až keď dostanem ms ktorá nie a nie prísť

tulipanka30
30. jan 2021

@bambula00001 ahoj a koľko dní si pred Ms? Ja mám 6 dni pred a tiež spinim síce len taká svetlo červená krv ale len máličko, ale mám pocit že príde riadna MS 😒 aj podbrusko ma uz pobolieva jak na Ms😕

bambula00001
autor
30. jan 2021

@tulipanka30 mne práve ms už meška mala by som ju mat len teraz a namiesto nej mám len krvavý výtok musím nosiť vložku ale nieje ho veľa . A boli má brucho ale nie podbrusko . Neviem taký zvláštny pocit ako keby sa mi chvelo brucho vo vnútri taký pocit ako keď máš žalúdočné problémy tak nejak ale pritom žiadne nemám

babydesire
31. jan 2021

@bambula00001 ja zas naopak - mesiac a pol divny cyklus, krvacala som vkuse s mensimi prestavkami,snaxili sme sa o babo,nasadila som inofolic, kyselinu listovu,ziadny alkohol a kofein a cyklus sa upravil aj som otehotnela

nika23t
24. feb 2021

zdravím dámy, síce už neskoro píšem, ale tento dátum je najnovší... len by som sa rada informovala... Beriem Inofolic combi asi mesiac a teraz som normálne dostala ms, ale nejak mi normálne nekončí... Už deviaty den ťahám s krvavým výtokom, tehu nie som určite. Prvé dni ms boli normálne ako vždy, ale ten výtok ci co to je... Môže to suvisiet s užívaním inofolicu? Nikdy predtým som takýto problém nemala... Nevedeli by ste mi poradiť?

bambula00001
autor
27. feb 2021

@nika23t podľa mna áno mne hrozné rozhadzal cyklus za mna hrozné tabletky brala som ho 3 mesiace a uplna katastrofa poslednú ms som mala 2 týždne potom týždeň nič a znova som dostala . Každá sme ina ale mne ten inofolic viac uškodil ako pomohol

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre