Ahojte baby potrebujem radu . Už 4 deň mám krvavý výtok nieje to ms len take skôr ako spinenie 🤔 najprv som mala tmavohnedý potom to prestalo úplne na pár dni a začal tento krvavý . Brala som inofolic môže to mat niečo spoločne s tým ? Mala s tým nejaká baba skusenosti ??? Alebo som tehotná ? Práveže v tejto dobe by som
Mala dostať ms . Ďakujem za rady
@snazilka_bio_mamka áno test si chcem urobiť v pondelok len som skôr chcela vedieť či to nemôže byt tým inofolikoˇ brala som ho totiž 3
Mesiace a cyklus mi neopravil . A že či take krvavé spinenie v čase ms môže byt príznak tehotenstva
@bambula00001 fu to netusim nemam s tym skusenost, ale po vela vela citani na MK sumarizujem jemne krvacanie- spinenie = tehotenstvo
@bambulienka25 ja mám práve nepravidelný cyklus preto mi ten inofolic dal ... ale nepomohlo 😫. Ale brala som ho 3 mesiace ale tento mesiac som dobrala krabičku a už si ho nekúpim . Ale ďakujem za tvoju skúsenosť veľmi mi pomohla .
@snazilka_bio_mamka ďakujem za odpoved . Bola by som rada keby to bolo tehotenstvo 😉 aj keď šance sú minimálne 😢
@bambulienka25 hej už mi dal doktor ďalšie tabletky ale tie musím začať brat až keď dostanem ms ktorá nie a nie prísť
@bambula00001 ahoj a koľko dní si pred Ms? Ja mám 6 dni pred a tiež spinim síce len taká svetlo červená krv ale len máličko, ale mám pocit že príde riadna MS 😒 aj podbrusko ma uz pobolieva jak na Ms😕
@tulipanka30 mne práve ms už meška mala by som ju mat len teraz a namiesto nej mám len krvavý výtok musím nosiť vložku ale nieje ho veľa . A boli má brucho ale nie podbrusko . Neviem taký zvláštny pocit ako keby sa mi chvelo brucho vo vnútri taký pocit ako keď máš žalúdočné problémy tak nejak ale pritom žiadne nemám
@bambula00001 ja zas naopak - mesiac a pol divny cyklus, krvacala som vkuse s mensimi prestavkami,snaxili sme sa o babo,nasadila som inofolic, kyselinu listovu,ziadny alkohol a kofein a cyklus sa upravil aj som otehotnela
zdravím dámy, síce už neskoro píšem, ale tento dátum je najnovší... len by som sa rada informovala... Beriem Inofolic combi asi mesiac a teraz som normálne dostala ms, ale nejak mi normálne nekončí... Už deviaty den ťahám s krvavým výtokom, tehu nie som určite. Prvé dni ms boli normálne ako vždy, ale ten výtok ci co to je... Môže to suvisiet s užívaním inofolicu? Nikdy predtým som takýto problém nemala... Nevedeli by ste mi poradiť?
@nika23t podľa mna áno mne hrozné rozhadzal cyklus za mna hrozné tabletky brala som ho 3 mesiace a uplna katastrofa poslednú ms som mala 2 týždne potom týždeň nič a znova som dostala . Každá sme ina ale mne ten inofolic viac uškodil ako pomohol
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bambula00001 test?