Ahojte.... mám taký problem.. a rada by som sa svami poradila.. o tom.. mám nepravidelný menzes... už dva mesiace som nedostala menzes...... toto všetko sa mi stalo po dobratí antiky.. a to mi porozhadzovalo celý cyklus a organizmus.. keby som vedela do predu tak to ani nikdy nedám do ust... brala som Karhlu... a späť k veci doktor mi dal liek Duphaston.. vraj na úpravu menzesu.. vraj to mám dostať po ňom do 10 dní... ja mám otazky že čo ak dostanem menzes skorej?.... A Ešte takú že... to mám brat aj cez menzes alebo nie.. a mám dobrať všetky tabletky či len 10 ?... ja som sa to všetko doktora ani neopýtala... len zobrala recept a vyšla.. blbá ale čo už.... a chcem sa opýtať aj to či to pomáha aj k tej plodnosti?... a či budem mat normaný menzes lebo ja mávam 4 dni.... bojim sa že po duphastonu to bude viac alebo tak :D ... ešte som to nikdy nebrala a bola by som rada keby sa tu niekto ozve.... dakujem vopred žienky
Mne tiež meškal dva mesiace, užívala som tú istú antikoncepciu a lekár mi predpísal Utrogestan. Už je to týždeň čo neberiem lieky a menzes nikde. Takže v pondelok mám prísť zasa. Dúfam, že sa to celé vyrieši pretože by sme s priateľom chceli bábätko.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domkaa5 ja som brala duphaston na upravu cyklu... vzdy som dostala až 3-4 dni potom jak som prestala brať... a áno pomáha to zrejme k plodnosti... ja som počas brania duphastonu otehotnela 🙂