Ureaplazma a snaženie sa o bábo

miska7754
13. jún 2021

Ahojte z krvi mi zistili ureaplazmu dal mi antibiotika aj manzelovi a do 29 juna beriem tabletkyy a nekazal mi uz gynekolog priat na kontrolu tak myslite ze hned potom sa uz mozme snazit o babo?

alexia_s
14. jún 2021

Ahoj , my sme v podobnej situacii. Dostali sme obaja ANT na 15 dni 200mg denne doxyhexal. Kazal mi prist po dobrati ANT o 3 tyzdne, no ale kedze mi to moc nevychadza s mojim planom tak idem na kontrolny ster uz o 10 dni po douzivani. Priatel dnes pisal svojmu urologovi ci ma prist aj on na ster, osobne preferujem aby skontrolovali aj jeho pretoze pokial to nezmizlo tak si to zbytocne budeme prenasat a nevyliecime sa. Po 3 mesiacoch by sa malo ist znova na ster ci je to naozaj prec. Osobne by som ti doporucila ist na kontrolne stery a az potom sa snazit.

ivusik1111
30. jún 2021

Mne pred 3 rokmi zistili ureaplazmy a s manželom sme dostali ATB ... po dobrati sme sli na kontrolný ster ktorý bol už ok a mohli sme sa snažiť .. další mesiac už MS nedorazila 🙂

miska7754
autor
30. jún 2021

@ivusik1111 jaj tak my sme dobrali a snazime sa tak uvidime 🙂 ale na kontrolny ster mi nekazali prist

alexia_s
30. jún 2021

Ja som bola na kontrolnom stere a som negativna uz 🙂 tak sa tesim ..ale bohuzial tento mesiac sme akurat s manzelom bez seba pocas plodnych dni 🙂 asi osud, tak skusime az na dalsi cyklus.. Zelam vam vela stasticka Miska 🙂

miska7754
autor
30. jún 2021

@alexia_s dakujeme 🙂 aj vam zelam vela stastia 🙂 dufam ze nam to iz vinde lebo spm mala potrat potom mimomaternicove a nakoniec mi zistili ureaplazmu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre