Prosím vás, sú tu nejaké ženy, ktoré podstúpili UPT (z akýchkoľvek dôvodov, bez žiadnych predsudkov a podobne, to nie je téma debaty) a následne zvládni úspešne donosiť dieťa, bez predčasného pôrodu? Ďakujem za odpovede 🙏🏼
uz ma rok a pol, narodena presny tyzden pred terminom.. tehotenstvo bez problemov 😊
Na brigáde som mala kamarátku, ktorá bola 2x a včera porodila týždeň po termíne 🤗
Ja som raz malá upt. Prvé tehotenstvo a pôrod bez problémov iba po pôrode mi išla ťažšie placenta porodiť a potom som viacej krvácala. Dr povedala že to môže byť tým upt. Druhé tehotenstvo na zaciatku krvácanie do 12tt ale potom všetko ok . A zas bol problém s placentu po pôrode skoro po hodine sa ju podarilo porodiť . Ďalší dr povedal že za to môže možno upt
@sisinnnka ja som mala UPT a po cca roku a pol dieťa. Dnes mám už 2 zdravé deti a žiadny dr. sa nevyjadril žeby to UPT nejako uškodilo či spôsobilo problémy. Chvalabohu 🙏
Baby a nie je vam luto za tymi potratenymi detmi? Aj ked uz mate dalsie deti, ale tie vam vynahradia to konkretne potratene?
@gagik už to neriešim, je to za mnou. Proste to tak asi malo byť... zbytočne sa zaťažovať niečím, čo už nezmením.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sisinnnka áno 🙂 malý ma 5 mesiacov. Bol 10 dní pred termínom ale celé tehotenstvo mi lekár vravel ze vyzerá tak o 2 týždne väčší tak to bolo ok. Tehotenstvo som mala úplne bezproblémové.