Ahojte baby som tu nova, chcem sa len spýtať mam problémy z MS nie vždy ju dostanem na čas neviem co mam s tým robiť bola som aj u gynekologicky a ta mi len pichne vyvolávacku.
Veľmi by sme chceli druhé babetko v novembri minulého roka som bola tehotná ale mala som spontánny potrat. Snažíme sa už 2 roky. Môžte mi poradiť niečo na úpravu ms, alebo dáke vitamíny?
Ďakujem za odpoveď 😊
@sandra151 čítala som aj recenzie na gynex kvapky no stále váham ci ísť do toho keďže niektoré sa ani neosvecili ale ďakujem za radu, teraz mi momentálne mešká ms 8 dní volala som aj gynekologické a ta mi povedala ze keď mi nemeska 14 dni tak je dobre už som s toho veľmi zúfalá neviem ci mam si urobiť tehu test keďže po každom som vždy sklamana
Ahojte baby tak robila som si tehu test a je negatívny 😞
Ahojte baby tak do teraz som ešte nedostala MS naposledy som ju mala 17.11, robila som si dva krát tehu test z dm a vyšli negatívne, ale v utorok 8.12 mam ísť na kontrolu ku Dr. Žiadne príznaky nemám ani bolesť pŕs ani krížov co inak mávam pred MS stále, občas ma len pichne v krížoch, mam veľmi silné výroky vodnate ale aj niečo medzi žlto hnedým vytokom veľmi sa bojím co to môže byť, snažíme sa o babetko alle voľáko sa nedarí už aj pochybujem ze budeme mat.
@xxml Všetko bude v poriadku,hlavne aby si cim skor isla ku gynekologovi...mozno si iba prechladnuta,ale ked ti uz tolko meska tak by to test uz ukazalo...cize pravdepodobne to tehotenstvo nebude:(
Ja by som zacala brat nejake vitaminy,napr C-čko minimalne 1000mg...uz ti niekedy meskali?ci prvy krat?
@becyn97 mam stále taky rozhádzany cyklus nechápem prečo od júna do algusta som mala 28,31 cyklus a od septembra do teraz je to hrozne, keď som šla vždy ku gyn ta mi povedala ze všetko je v poriadku a pichla vyvolavacku, veľmi sa bojím aby to nebolo vážne lebo chceme veľmi 2 babo, ale možno to je hormónmi alebo polycysticke vajíčka, hádam to si len myslím a nebude to pravda.
Skúste si prečítať o vložkách (bylinných obkladoch) TianDe v mojej skupine. Ak by ste mali záujem, viem poslať na e-mail spracovaný súbor, ktoré produkty sú dobré na jednotlivé ženské problémy. https://www.modrykonik.sk/group/11789/
@martina8888 píšem správu
@xxml ahoj ja mám tiež nepravidelný cyklus totálne... Vyše 1,5 roka sa snažím o bábo možno aj viac... Nič,u gynekológa všetko ok... Tak som išla na vyšetrenie ku endokrinologičke... Zistila mi PCO a predpísala lieky... Užívam ich vyše 2 mesiace a čakám či sa už zadarilo 😉
@christinka1 ahoj ja som bola u gynekológa v piatok a ten my zistil ze nemám pravidelnú obulaciu preto mam aj meškanie menzesu a nemôžem otehotnieť keď niekedy nemám ovu povedal mi ze si mam kúpiť INOFOLIC a poradil aj kvapky gynex ale v lekárni mi povedali ze nemusím to brat všetko naraz keďže je toho veľa tak som si ho kúpila a zatiaľ užívam baby píšu o INOFOLIC samé chváli tak uvidíme ci sa zadari, vyskúšaj to aj ty za pokus nič nedáš 😊
@christinka1 aké lieky? 🙂
@xxml ďakujem za radu a skúsim ešte kúpiť aj to, keďže ja ani neviem či mávam vôbec ovulku... Tento mesiac som si už myslela že už už sa snáď zadarilo a nič 😒
@jaruska_12 mne predpísala Siofor
Hlavne nemysli na to buď v kľude a príde to keď to nebudeš čakať, ja som si do mesiaca kupovala aj 6 tehu testov a nič vždy som bola sklamaná a myslela som stále na to a nepomohlo to treba byť v pohode keď to príde tak to príde ono to ma svoj čas 😊budem na teba myslieť a hádam sa nám to obom podarí 😊
@xxml no tak mne sa už konečne zadarilo, už som si našla vytúžené // 😊😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@xxml mám podobný problém my sa snažíme presne rok od zákroku. Nemám pravidelný cyklus a beriem na to duphaston ja mám k tomuto ešte aj pcos no a ďalší cyklus budem brať clostylbegyt a beriem kyselinu listovú zinok a na imunitu. Zatiaľ nič prvý krát budem robiť ovulacne testy tak snáď a trafime