Úplne prázdny ovulačný test

motivujsadnes
10. mar 2023

Baby už ste niekedy mali úplne prázdny ovulacny test ? Baby v decembri som bola veľmi chorá, v januari zas. V januari som mala MS až na 41 deň cyklu. Menzes bol hrozne silný a trval 5 dni, určite to bol jeden z najsilnejších čo som mala. Vo februári nič, len slabé krvácanie na 24 DC, to som ako menzes nebrala, bolo to naozaj slabulinké. Trvalo to tak dlho ako MS. Od vtedy nič. Dnes by som mala mat podľa apky plodne dni ale ovu test úplne biely. 😏 Lekar nechce nič riesit, urobil preventivku a tam všetko Ok. Chystám sa ho zmeniť. Do teraz som mala cyklus nepravidelný ale ms každý mesiac. V decembri 21 som prekonala MA. Inak som zdravá, nič mi nebolo diagnostikované.

anjelicek26
10. mar 2023

Znie to skor, ze tam mas nejaku cystu :( Prosim zajdi normalne k lepsiemu lekarovi, snazite sa dobre vyse roka a bez uspechu...to je uz rovno na centrum podla mna... drzim palceky.

motivujsadnes
autor
10. mar 2023

@anjelicek26 na preventívnej robil všetky vyšetrenia vnútorné sono, dokonca kolkoskopiu, cystu by tam bolo vidno si myslím. A nesnažíme sa rok, rozhodli sme sa tak až teraz.

janetinka27
11. mar 2023

@motivujsadnes ahoj,mohli to byt anovulacne cykly. Appku nepouzivaj, ukazuje nespravne udaje,kym ju dokladne nenaplnis presnymi priznakmi cyklu, napr. bazalna teplota,hlien atd.
Inak je to uplne nespolahliva klamliva vec. Dlhe cykly nad 35 dni maju tendenciu byt anovulacne a krvacanie v nich je silne, lebo vystelka v cykle nedostala progesteron a rastla 'divoko.'
Dalsi cyklus si mala kratky, cize tam tiez nebolo vsetko ok,mozno v skutocnosti neslo ani o menstruaciu.

janka_266
11. mar 2023

@motivujsadnes normálne začnite testovať každý deň, kľudne aj 2x, po chorobe to môže byt všelijaké, appka sa nie vždy trafí

anjelicek26
11. mar 2023

@motivujsadnes kedy Si Mala preventivku? Cysta sa spravi rychlo,to je cele.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre