Ukáže tehotenský test ovuláciu?

16. jún 2024

Potrebujem poradiť, ukážu tehot. testy ovulaciu? Toto sú testy za posledné 3 dni, mala som slabšiu ms a nejaké bolesti po nej tak že skúsim test. Som 10 deň cyklu a ono to silnie 😮 Ď.

moonlight1210
16. jún 2024

Ovulacny test dokaze obcas velmi jemne zachytit tehotenstvo. Naopak som o tom este nepocula. Zeby tehotensky (reagujuci na hcg) zachytil a reagoval na luteinizacny hormon (na ktory reaguje ovu-test). Ten sa totiz vyskytuje v tele tak priebezne (slabsie/silnejsie, podla fazy cyklu).
To by vsetky tehotenske testy vlastne boli vo vysokej miere nachylne ukazovat velmi casto falosnu pozitivitu. Co nie su.

Takze, ak si mala sex, znamena to, ze si tehotna. Alebo minimalne to signalizuje, ze ti pre nieco stupa hcg. Ak si nemala v dohladnej dobe sex, tak to moze signalizovat napr. ochorenie vajecnikov.

autor
16. jún 2024

@moonlight1210 dakujem ti za odpoved. Posledny sex ,,naplno" bol druhy den menstruacie (inac ideme preprusovane uz roky) dalsi den uplne skoncila a potom tie bolesti 2 dni v podbrusku taka pichlava bolest, bolelo ma pri vstavani, sadani, smiechu a zrazu utlo, 2 dni na to duch na teste. Budem to sledovat

autor
16. jún 2024

Ten dnešný mi už dokonca príde ako normálne pozitívny

spanielka44
16. jún 2024

Gratulujem 😉

veronika_sk000
16. jún 2024

skus si zaobstarat inu znacku testu, ale tiez s vysokou citlivostou a sleduj to, ale vyzera fakt pozitivne

autor
16. jún 2024

@spanielka44 neviem ci je k comu, uvidime ale dakujem 🙂
@veronika_sk000 skusim dnes kupit nejaky iny, som zvedava 🙂

jaskolka
16. jún 2024

Nemáš ovuláciu, si tehotná. Otehotnela si pravdepodobne v predoslom cykle. Na začiatku tehotenstva kľudne ešte môžeš mať slabé krvácanie, čiže na to ze "bol slabší menzes" by som sa nespoliehala.

zuzanka.zuzu
16. jún 2024

no čo ja ti viem... tu je 99,99% testov negatívnych, ale tento vyzerá byť pozitívny a nie ovu 😉

autor
16. jún 2024

Baby top test nič a pepino zas takto 😁 ach to bude falošné

spanielka44
16. jún 2024

Top test ale zobrazí až neskorsie výsledok ja som mala top test rano úplne biely a keď som prišla z prace bola tam čiarka

spanielka44
16. jún 2024

Takto bol rano a potom poobede

mariska1989
16. jún 2024

To mi nepríde falošné 😬 no už len uvidíš čo a ako .

sofia1979
16. jún 2024

To vyzerá na tehu

bambieblue
17. jún 2024

Áno aj mne pepino hcg test ukázal počas ovulacii druhú čiarku a po ovulacii už bledo až kým neprišla ms 😉Áno neviem ako ale aj teh test zachytí čosi. Z mojej skúsenosti a je to tak skoro každý mesiac som si to zo zvedavosti odskúšala

alexiis
17. jún 2024

Mne takto vo februári po slabej MS,keď som už začala skúšať od 11DC ovullačné testy,tak boli silne tri dni po sebe,nedalo mi to,spravila som tehotenský a bola som tehotná,čiže asi by som sa objednala na HCG na krv k doktorke v tvojom prípade

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre