Ahojte, mám otázku. Som mesiac a pol po kyrete. Krami som už mala a prebehli vporiadku, skončili asi pred 10 dňami. U gyn som bola a povedala, že sa môžme začať znovu pokúšať. Išli sme s priateľom pred tromi dňami naplno, a na druhý deň som mala slabé krvácanie, skončilo to dnes ráno, takže cca 2 dní. Je to asi skoro, ale nemohlo by to byť uhniezdovanie? Bol to presne posledný deň ovulacie. Neviem si inak to krvácanie vysvetlit.
@rocherre ja si tiez myslim ze to je kvoli tomu sexu, uhniezdovanie je neskor..
Ja som citala ze je to uz od 5 dni. Ale moze byt ze to zacina od 7 🙂
Nemyslim si, ze to bolo uhniezdovanie. Predsa len by to bolo dost skoro na to a ako si napisala, ak ste sli do toho naplno, mohlo to byt aj tym aj napriek tomu, ze ta pri sexe nic nebolelo
No s tým že sme šli naplno som to myslela tak, že až dokonca. Že si nedával pozor, nie že by to bolo agresivnejsie😊 krvácať som začala až druhý deň večer a stále mám občas slabý ruzovkasty vytok. Viem že je to veľmi málo pravdepodobné, čítala som si o tom, zebnajskor 5 deň po začína uhniezdovanie, len si to neviem vysvetliť.
@rocherre precitaj si nieco o ovulacnom krvacani
Ahojte, tak 8 som mala dostať mrchu a už 4 deň mešká. Bolesti ako pred kramami už 4 deň, aj kríže ma pobolievaju a test negativny. Neviem čo si mám o tom myslieť, doteraz som mala pravidelný cyklus.
@rocherre kolky den cyklu si??
@veronikaszabova 32Dc
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vajíčko sa začína uhniezdovať 7-10 dní po oplodnení, v tvojom prípade sú 3 dní príliš skoro.. skôr by som povedala, že je to následok sexu... ak to bolo napríklad príliš intenzívne, hoci si bolesť nemusela pociťovať. Ďalšia vec, pri uhniezďovaní je krv slabučko červená až ružová..