Bambulky možno sprosta otázka ale zaujímalo by ma ako zistím či sa moje telo nebráni uhniezdovaniu? Mám za sebou imunoalegologicke vyšetrenie, ktoré dopadlo v poriadku. Ešte ani raz sa mi nepodarilo otehotnieť. Je tu nejaká kočka ktorá si tým prešla?? Alebo napadá vás že prečo? 4x KET neúspešne. Mám 32 rokov
@ivonka121 treba vysetrit reprodukcnu imunologiu, stitnu zlazu, hematologiu, kludne aj genetiku. mozes mat nieco v maternici co brani uhniezdeniu, to zistia jedine pomocou hysteroskopie. dalej mozes mat posunute okno vkladu - na to je era test.
napriklad ani embrya nemuseli byt v poriadku a preto sa neuhniezdili. aj tie sa daju geneticky vysetrit, ale ani to nezarucuje otehotnenie. je to loteria a hra prirody proste 🤷🏽♀️
Ako píše vyššie, je x pričin. Poznám aj par, ktorý je úplne zdravý, absolútne nijaká prekážka, ani nerátajú vyšetrenia, kúpele, ktoré už podstúpili absolvovali aj inseminacie, umelé oplodnenia, nič.No a vtedy, im jeden lekár povedal, že su proste ľudia, aki sa k sebe "nehodia", všetko je OK, ale dieťaťa sa nedočkaju. Ze to znie veľmi hrubo, ale ze s iným partnerom a partnerkou by bez problémov splodili.Neviem, či to je pravda, lebo toto už "neskúsili" 🙂. Čiže skutočne príčinu niekedy ani sa nedá zistiť
@ivonka121 to ze na pohlad su spickovej kvality neznamena, ze su aj geneticky dobre. to sa da vysetrit len genetikou embryii ale ani to nezaruci ze z toho bude babo.
era test je, ze ci nemas posunute okno vkladu, niektore zeny maju sliznicu vhodnu na uhniezdenie o par dni/hodin skor alebo neskor ako je “obvykle”.
ja chodim do centra v CR tam ho robia, na sr neviem bohuzial, skus pogooglit.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivonka121 pricin moze byt vela, od imunologickych, hematologickych, genetickych, moze byt aj slabe embryo, nehostinne prostredie.. . A aj keby bolo vsetko dokonale ok, tak su veci medzi nebom a zemou, ktore nevies ovplyvnit...sanca je 40-60% podla car 😕
Nam vysiel 4-ty pokus, potom dalsie 2 nie a teraz som po 7 vklade a cakam 😔🤷🏼♀️