Ahojte,dala som si vypočítať plodné dni podla Jonáša a vychádzali mi tak že 4 dni pred menzesom.Menzes som dostala 9.4 a 12.4 vlastne keď som už len trošku špinila ma strašne pichalo v podbrušku až do krížov. Mohlo to byť uhniezdenie bábatka?Viem že vyšli tie plodné dni podla Jonáša pretože 6,7,8.4 som mala plodny priesvitný hlien čo inokedy pred menzesom nemám žiadny 🙂 A snažili sme sa presne v tie dni 🥰 tak dúfam že by to mohlo byť uhniezdenie, máte baby skúsenosť s takým niečím ?
Lebo viem že je šanca otehotnieť 4 dni pred plánovanou menštruáciou (ak je posunutá ovulácia) a následne už menštruácia nepríde. A je možné aj otehotnieť v "klasickom" ovulačnom období a následne v čase očakávanej menštruácie krvácať. Ale otehotnieť 4 dni pred menštruáciou, ktorá príde načas mi zdá už vysoko nepravdepodobné 🙂
@ludka10 príde mi málo pravdepodobné, že by išlo o uhniezdenie. Ja som mala posledný menzes 24.03.2020 a práve som v štádiu uhniezďovania. Jonášovej metóde osobne neverím, lebo podľa neho nám šancu otehotnieť najskôr vo februári 2022 😂🙈
@nikka232 coby duch 🙂 krasna druha ciarka ❤ gratulujem
@veronikaszabova noo som v praci... Nedalo mi to si ten test neurobiť... Chcela som pockat pokial dostanem
.. Mam tlaky v podbrusku presne ako pred mrchou taktiez ma veľmi bolia prsia...nejk tomu neveriiiiim... Ale som normalne mimo... ❤️
Ja som otehotnela cez MS alebo par dni po nej. Bola som vtedy veľmi smutná, že menzes prišiel... Aká som bola veľmi prekvapenia, keď o mesiac som už bola tehotná 😊
@ludka10 ja nie som odborník samozrejme, hovorím len vlastnú skúsenosť. Ale keď mi lekár pri prvej návšteve povedal, že v ktorom som týždni inak to nevychádzalo. Ako hovorím som stále prekvapená, že sa to stalo vtedy, keď sme úplne kašlali na plodenie, a iba sme si užívali jeden druhého 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ludka10 ahoj. Myslím že je veľmi veľmi veľmi malá šanca že by si otehotnela 4 dni pred menštruáciou.