Uhniezdenie - prejavy

10. aug 2022

Chcem sa opytat tych, ktore maju "skusenost" s uhniezdenim, ako sa prejavovalo? Ktory den po ovu? Ale hlavne ma zaujima ak ste mali "spinenie", ci to bolo ako pred kramami, alebo len take obcas trosicku na papieri po utreti? Vdaka za odpovede vopred

sofia02
10. aug 2022

Pripnem sa ak nevadí.

autor
10. aug 2022

@sofia02 jasne kludne ;)

lucia7933
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
10. aug 2022

Pri všetkých 3 tehotenstvach som mala špinenie a silné pichanie v bruchu

ummimaryam
10. aug 2022

Pichanie v podbrušku. Hned budeš vedieť že sa niečo deje tam dole 😊

fizbo
10. aug 2022

Pocit ako pred ms, a spinenie no to bolo take ze chvilu viac potom menej chvilu vobec potom zase, no riadne na nervy. Asi tak 5,6 dni po ovu to zacalo a trvalo daky tyzden.

katka281
10. aug 2022

Ja som necitila ziadne bolesti ci pichanie. Myslela som, ze mi prisla klasicka menstruacia, tak to aj vyzeralo (trvalo to dva dni). Na treti den ani kvapka. Bolo mi to cudne, spravila som si test a teda uz bol pozitivny.

lucinka5051
10. aug 2022

Je to velmi individualne 🙂 ja som ani nespinila ani nemala pichanie..pocit ako pred menstruaciou a isli.mi vybuchnut prsia 😅

nikita151
10. aug 2022

Mne zasa ostalo vecer z nicoho nic zle,akoby na vracanie a napinalo ma a trvalo to cca pol hodinu az hodinu. Na druhy den po utreti som mala jemnucko ruzovkave na toaletaku,ale iba 1x. A potom, uz ziadne priznaky. Az pred menzesom bolesti,ako vzdy ked zacinaju a az ked 2 dni meskal,tak som urobila test a boli krasne ciarky 😊

juliavolna
10. aug 2022

@martinka13 a kedy cca

rebecca999
11. aug 2022

Ja som 12 dpo mala ružový výtok a prišlo mi zle z kávy. To som už vedela a na další deň teda 13dpo vyšla slabá druhá čiarka.❤️ Najkrajší deň v mojom živote

martinka13
11. aug 2022

@juliavolna to si už presne nepamätám. Bol to cca 7. deň.

autor
11. aug 2022

Ja som dnes 9dpo, ale 3 dni mije tak zle na zaludok rano a vecer pocas dna nic nastastie... no vcera ked som bola na wx tak 2x ked som sa utrela tak tam bolo ruzove ale taka mini skvrnka ze ledva to bolo vidno :D no a vecer som si sadla a tak ma strasne 2x pichlo dole v podbrusku az som hviezdicky videla. Pred 2 dnami to som bola 7dpo som od rana citila take cudne "pohyby" v bruchu ako keby sa mi koza natahovala alebo neviem ako to nazvat taky zvlastny pocit ale bol oto take chvilkove a ppcas celeho dna par krat som to citila vcera uz nic len obcasnu bolest podbruska ako pred kramami ale len take slabucke obcasne a dnes ma brutal krize bolia :( nechcem si nic nahovarat, sbazime s alen 2.mesiac takze to beriem vsetko s rezervou len som chcela vediet ako ste to mali vy;) v utorok mam dostat kramy tak uvidime.

rebecca999
11. aug 2022

Tak si zajtra urob test🙌🏼

babulka3110
14. aug 2022

@katka281 Ahoj. presné to iste aj ja a test bol negatívny 😂🙈

vierka1105
25. aug 2022

@rebecca999 ja som 10 dni dpo a mam pichanie v podbrusku a bolesty ako na menzes no menzes ma prist za 3 dni tak uvidime 🙂🙃

zuzi_i
29. aug 2022

Ahojte baby, prosim Vas o radu. Mam pichanie v podbrusku a citlive bradavky-5 dni do MS, test vraj s 99% istotou uz 6 dni pred MS mi vcera(teda 6 dni do MS ) ukazal slabu ciarku. Mate podobnu skusenost? Co si o tom myslite? Viem, ze je to skoro testovat, no odporucila mi ho kamoska lekarnicka vraj je spolahlivy. No neviem co si mysliet . Budem rada za Vasu skusenost.

autor
29. aug 2022

@zuzi_i ahojno ja vidiiim slabu ciarky drzim palce ;) mozem sa opyatt aka je to znacka testu?🙂

zuzi_i
29. aug 2022

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre