Túžba po tehotenstve po dvoch sekciách

zuom146
13. feb 2013

ahoojte zacala by som tym ze mam za sebou dve tehotenstva cisarskym rezom /s prveho dcera,, druhe nedopadlo dobre potratila som chlapčeka ☹ v 20tt/ preslo uz 9 mesiacov odvtedy a velmi tuzim po dalsom babetku len sa bojiim ze je este skoro,kolko este pockat a mam este nadej?mate niekto podobnu skusenost budem vdacna za koment ZUZANA

xlucia
13. feb 2013

@zuom146 este je skoro, radsej pockaj aby sa maternica riadne zhojila

zivika
13. feb 2013

@zuom146 je to velmi individualne...su zeny, ktore otehotneli par mesiacov po sekcii a tehu mali bezproblemove a su take, ktore mali komplikacie aj po roku a pol...lekari odporucaju najskor po roku, mne osobne povedali, ze po dvoch...asi bude naj, ked to skonzultujes s lekárom

3kolka
13. feb 2013

No ono toto chce asi ozaj debatu s lekárom....poznám babu ktorej nedoporučili po druhom otehotnieť,dalšej po 4 cisaráku....nevieme prečo si potratila,možno maternica potrebuje dlhšiu regeneráciu a možná nie...ale ked tak počúvam/čitam tak cca po roku sa vraj už môže...

lamarika
13. feb 2013

Je to hodně individuální, ale proč ne? Nevím jak dlouho vám trvalo otěhotnět, ale ze dne na den to nejspíš nebylo, takže si připočti minimálně další měsíc a už jseš na 10 měsících od sekce. Já mám sekce 3. Po první jsem otěhotněla po 9 měsících a po druhé po 14 měsících. Zašla bych na gyndu na kontrolu jestli je vše OK a pokud je, tak nevidím jedinej důvod proč se nezačít snažit 😉

anjelicek26
13. feb 2013

@zuom146 - Podla mna je rozumnejsi pockat ako ohrozit dalsie dietatko. Predsalen dve sekcie, z toho posledna len pred par mesiacmi, rozumne su fakt tie dva roky. Velmi ma mrzi, co sa ti stalo, urcite to boli, ale keby sa nieco stane aj dalsiemu a nebodaj tebe pri rupture maternice, to je este horsia alternativa :(

svatule
13. feb 2013

@lamarika a měla jsi nějaké problémy u třetího těhotenství? Já otěhotněla 8 měsíců po první sekci, ve 34tt mě dost začalo píchat v jizvě, pak nakonec druhá sekce s tím, že už byla skoro ruptura dělohy 😒 no a třetí těhu mi doporučili buď nikdy, nebo nejdřív za 3 roky s kontrolou jizvy, tak teď jsme si řekli, že raději nebudeme riskovat a počkáme, jen ten věk mě štve...

danuska2568
13. feb 2013

mozem sa spitat niekoho mam kamaratku ktora je teraz tehotna a strasne ju boli zub a boji sa ist k zubarovi ze ake lieky bi teraz mohla uzivat aby jej pomohli lebo teraz jej ani jest nechuti nic kvoli tomu zubu dakujem o skoru odpoved

lamarika
13. feb 2013

@svatule neměla jsem žádný problémy s jizvou 😉 já se celkově dobře hojím. Akorát jsem teda měla celkem dost srůstů, tak to chvilku trvalo než mi je při poslední sekci dali pryč 😉

adeli79
13. feb 2013

my cakame tretie, prve dva boli sekciou. tohto tretieho cakame po 4 rokoch od 2.sekcie.. a som mesiac pred porodom. 🙂

lulu090
13. feb 2013

ja som tiez po dvoch sekciach, po prvej mi Dr. povedal, ze ak budem pomyslat na druhe tehotenstvo, tak s odstupom 1,5 roka

euka210
13. feb 2013

opytaj sa svojej lekarky, ona pozna Tvoj zdravotny stav
Mne po prvej povedala, ze po pol roku mozem.

mimka1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danuska2568
14. feb 2013

a to moze brat aj pocas tehotenstva a kupim to aj bez receptu alebo to je na recept

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuom146
autor
7. mar 2013

taak včerajsia navšteva u mojho gyn. ma moc potešila možme začat so snažilkovanim a to 10 po cisarskom vraj nevidi dovod prečo nie!všetko je zahojene ako ma byt ,,tak len dufat že to tentokrat dopadne na vybornu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre