Ahojte ,
Zakladám tému pre "NÁS" ,ktoré chceme mimi kľudne píšte svoje príbehy,ale aj tie ,ktorým sa už podarilo otehuľkovať ,a Vaše skúsenosti alebo rady.
Budem vďačná
ahoooj 🙂 Aj my túžime po bábätku...Jedno dieťatko už máme 3,5 ročného chlapčeka a minulý rok vo februári sme o naše dalšie bábo prišli v 7tt ☹ Žiaľ... Ale musíme ísť dalej a od septembra sa snažíme o dalšie...No zatiaľ neúspešné....Snažím sa si to nepripúšťať ale ono to občas tak na človeka doľahne 😒 A potom si aj poplačem....Ale opäť sa pozbieram a idem dalej 🙂 Verím, že sa to podarí, čoskoro 😉 Aj Vám držííím palčeky, nech sa Vaša túžba splní 🙂 A nájdete si koľajničky, po ktorých všetky túžime 🙂 😉
aj ja sa pripajam k vam baby svadbu som mala v auguste minuly rok a odvtedy este babatko v nedohladne ☹ tiez ma to niekedy depce ale vazne tomu netreba podlahnut lebo to bude este horsie 🙂
Ahoj lejluska, je mi velmi luto, ze ste o babo prisli, ale ako pises, treba ist dalej a verim, ze sa to urcite podari 🙂 My sa zo zdravotných dôvodov budeme pokusat az o 2 mesiace a bude to prve babätko ak sa podari... Keby to tak islo hned... 😵 Drzim päste, nech sa cim skor podari a nech k syncekovi pribudne dalsi súrodenec ;)
Prepačte,že ruším,ale mám jednu otazku.Pred par týždnami som bola rozhodnutá,že pojdem na interupciu,ale už som sa rozhodla,že necháme bábätko,ale už sme vyplatili necelu částku na interupciu.vrátia námtie peniaze ak ešte máme bloček z recepcii?Dakujem za odpoveď
Tak zuzkalewis mali by vratiť kamoška bola a jej vratili takže mali by 🙂
@zuzkalewis myslim si ze ano...a uvidis aka budes stastna a hrda maminka 😉
@zuzkalewis Bože, to je super, že ste sa tak rozhodli. Dieťa je neskutočný dar a vážia si to najmä tie, ktoré po ňom túžia a nedarí sa. Ja som o prvé bábo prišla v máji min.roku a odvtedy sa neúspešne snažíme. Čo by som dala za to, keby som ho čakala. Tak som šťastná .. a keď Ťa potom tými malými rúčkami obijme, tak budeš aj Ty, že si si ho nedala vziať. Držím palce! 🙂
@jellinga Ďakujem 🙂 Aj Vám prajem aby ked sa začnete snažiť, vyšlo Vám to hned na prvý šup 🙂 Nám sa tak zadarilo 2x...no teraz to trvá...ale vravím si, že to sa len asi telom potrebuje dostať do tej rovnováhy ako bolo predtým 😉 Teraz akurát čakám mrchu mrchatú 🙂 Vlastne....ja ju nečakám...dúúúúfam, že si dá pauzu milostivá 😀 Ale ked príde tak čo už...ide sa dalej 😎
@isabella22 presne tak ako píšeš netreba tomu podľahnúť 🙂 Držím aj Vám palce nech to už príde 🙂
@zuzkalewis supeeer, že si si to rozmyslela 🙂 prajem krásne a bezproblémové tehuľkovanie až do úspešného, kráááááásneho konca 🙂
my sa snazime cca od maja/júna....zatial nic...nechapem...no v mojom okolí kazdá tehotná....ci kocky zo skoly, ci kamosky, ci zname...na optimizme mi to nepridava....:(
@jellinga ahoj , my sa Už snažíme cca od septembra -tak uvidíme kedy sa zadarí 😉 tak držím aj tebe palce 🙂
@lejluska ahoj ,no tak to je mi ľúto ,že ste prišli o mimi ☹ ,ale verím ,že sa Vám podarí v dohľadnej dobe to vytúžené miminko 🙂
@klara855 tak toto si vravím aj ja ..,ale neboj určite sa dočkáme ,a o to to bude krajšie ! 😉
@yanuska1989 Ďakujem 🙂 Aj ja verím, že sa nám zadarí ked už nie hned ale tak aspoň do konca tohto roka 🙂 Aby dalšie Vianoce už boli vo štvorici alebo aspoň z bábätkom v brušku 🙂
@klara855 Aj ja mám v okolí samé tehuľky...bol čas ked som bola smutná preto (akurát pred sviatkami) ....nie že by som to tým kočkám nepriala, priala som im a aj prajem ale tak mi prišlo smutno ☹ Ale cez sviatky som sa akosi upokojila, na silvestra sa opila 😅 😀 ...a povedala si, že sa nebudem tak týrať a smútiť...tento rok to dáme uvidíš 😉 Prajem Ti to 🙂
@yanuska1989 pevne verim,ze aspon raz urcite🙂
@klara855 presne tak 🙂 mne dnes akurát došla mrcha po 3-dňovom (u mňa nezvyčajnom) meškaní ale vravím si, že nový cyklus-nová nádej 🙂 Tento rok určite bude pre nás úspešný 🙂 ..a tá podpora dobre padne, niekedy sa mi tiež žiada takej podpory a povzbudenia 🙂 Aspoň nám to tu pôjde spolu ľahšie 😉
@lejluska dosla? ach... mne tiez prvykrat meska, mala som dostat v sobotu...tak som zvedava...a to uz tyzden ma boli brucho ako pred ms a prsia nenormalne...tak som zvedava, co sa z toho vykluje 😀
@sunshine85 no došla 😒 ...ale čo už ide sa dalej 🙂 Mne nezvykne meškávať tiež ale podarilo sa jej no čo už 😀 Tak to vyzerá celkom sľubne u Teba, snád to bude niečo pozitívne u Teba a pochváliš sa koľajničkami 🙂 Dlho sa snažíte, či iba teraz ste začali??? Držíííím palce 😉
@lejluska praveze len od decembra 😉 ale nejak som sa namotala a tajne dufam, ze uz ani nedojdu 😀 ale to by bolo asi velcie jednoduche 😉 ale zatial stale nic..... ale vecra vecer som si spravila aj test a ten tiez nic....takze neviem 😎
@sunshine85 ja som tak otehotnela pred rokom 🙂 V decembri sme sa začali snažiť a v januári posledná mrcha a tak tehu....žiaľ neúspešné ☹ ..potom sme si dali pauzu, aj som po potrate dlho špinila, a v septembri sme začali....No a nič....Myslela som si, že to pôjde ľavou-zadnou lebo 2x sa nám tak zadarilo ale mýlila som sa 😅 Nie je to také jednoduché....Tak to snaženie vaše ešte nie je dlho, no človek sa na to namotá a čaká, že to hned príde...Ja som tiež taká 😅 A vravíš, že na teste nič??? No ved možno je ešte skoro ktovie...Ale ked naozaj nič tak nech radšej rýchlo dojde tá mrcha škaredá aby ste mohli ísť do dalšieho kola (a dúfajme, že už úspešného 🙂 )
ahojte aj ja sa pridavam...ale zatial mam zdrav. problemy :(
@lejluska no nie, mala som taky test z DMky za 1,30€, skusila som a nist... stale ma pobolieva brucho...takto zdlhavo sa mi este nikdy nespustala MS, tak ja uz neviem...aj tie prsia ma az moc bolia... a ved uvidíme....ak by som cisto teoreticky bola, tak to vychadza na zac. 3tyzdna, tak neviem, ze ci sa to uz da zistit testami...a co sa stalo, ze si potratila? to mi je luto ☹ v kolko tyzdni?
ahoj @engeelina, zdrav. problemy, kt. ti brania k pocatiu? ☹
@sunshine85 tak to už neviem, ktovie čo to...ale snád niečo dobré 🙂 Ved niektorým ani testy tehu neukážu tak kým nedošla mrcha nič nie je stratené si myslím 😉 Mne ukázal test tehu deň pred očakávanou mrchou ale niektorým neukáže vôbec...alebo skús iný test...aj to môže byť 🙂 Tak ja som potratila a nik nevie prečo ☹ Po týždňovom meškaní mrchy som začala špiniť (už som o tehu vedela) a šla do nemocky, kde som strávila 2 týždne v strachu, neistote ale aj v nádeji, že mi tam pomôžu, že možno aj napriek špineniu to predsa len bude úspešné tehu...Ale mýlila som sa ☹ v 7tt mi kleslo HCG a museli ma čistiť ☹ Vravela som si, že ked to nevyšlo teraz výjde druhýkrát ale zatiaľ nič nič a nič.....Neviem možno je problémom psychika lebo som na to namotaná 😒 Na gynde všetko v najlepšom poriadku dr. mi vravela, že tam nie je ani najmenší problém no ked to nejak neide...
Držím všetkým palce 😉 Ja čakám mrchu v nedeľu ,ale vlastne nečakám 😀 tak uvidíme ,príznaky neriešim ,pretože to už by bolo aj "vsugerované" takže nechávam to na náhodu viac menej ..test som ešte neskúšala asi by to bolo skoro ..
A mám jednu otážku kt.je taký najspoľahlivejší podla Vás ? 😔
A vraj existuje aj taký kt.ukazuje v ktorom je žena tt??
A ake zdravotne problemy mate ak mozem vediet? Ja mam bakterialnu vaginozu, uz niekolko mesiacov sa jej neviem zbavit :(
@yanuska1989 Ahoj 🙂 s manželom veľmi túžime po bábätku...snažiť sme sa začali na prelome september/október.. v októbri som mala pravdepodobne prvý mikropotrat (aspon lekar daval aj taku možnosť) ... odvtedy sa so mnou vlečú také menštruačné problémy,ktoré som pred tým nikdy nemala :( neviem čo sa deje, ale cítim, že niečo nie je tak,ako má byť... 20.12 sme boli u gynekologa, pozrel mi maternicu, tak tá je ok..manžel musí ísť na spermiogram... a potom doktor povedal, aby som prišla na 10, alebo 20 deň cyklu... 31.1 ideme na gyndu, to bude ten 20 deň cyklu... tak neviem, či mi bude robiť folikulometriu,alebo brať krv... achhh ☹
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj Yanuska, pripajam sa, takisto planujeme babatko. 🙂 Vy sa uz snazite alebo planujete v blizkej buducnosti?