Túžba po bábätku a fóbia zo zvracania

livs25
24. sep 2020

Ahojte baby ,viem pre niektorú budem možno hystericka, ale strašne túžim po bábätku, ale mám hroznú fobiu zo zvracania, mám to žiaľ od malicka ...pri prvom synovi som vychytala super tehotenstvo, bez vracania...ale teraz mám strach že by to bolo opačne...
Mali ste niektorá taký problém ?

thoughtfulweirdo
24. sep 2020

Mne pri prvej nebolo vôbec zle, pri druhom mi je, ale nezvraciam 🙂 mojej mame nebolo ani pri jednom z 3 tehotenstiev. Je veľa žien, čo nepozna nevoľnosti ;)

vamajka
24. sep 2020

@livs25 2x som bola tehotna a ani raz som nevracala

marca12
24. sep 2020

Fobia sa odstranuje aj tym,ze robime to,z coho mame fobiu. Myslim,ze neexistuje normalny clovek,ktory by rad zvracal. Aj ja neznasam zvracanie,ale kvoli tomu nemat deti? Neblazni,mozno ti ani nebude byvat na zvracanie.

evkakozickova
24. sep 2020

@livs25 mne pri synovi tiež nebolo vôbec zle 😁 ale toto tehotenstvo je strašne,už začínam veriť že pri dievčatách žena viac zváracia a jej je viac zle,ktomu zmena pleti na tvári strašne sa mi zmenila mastnieva mi, vyrážky mám.

83lenka83
24. sep 2020

@livs25 mám dve deti a nevracala sim ani raz 😉

lenuliatko84
24. sep 2020

Ja som vobec nezvracala,a ked tolko tuzis po dietati tak to vracanie jednoducho prežiješ

ckatka
24. sep 2020

Nevracala som ani raz.
Párkrát mi bolo dosť nevoľno...ale pomohol.mi.Zengest od Doterry.
To.ked.si dáš kvapku na lyžičku a ponatieras zápästia a budeš privoniavat...bude dobre.

arcanne2
24. sep 2020

Ja mam kamosku ktora mala podobnu fobiu. Pamatam si, ze ked sme boli mladsie a ona zvracala, dakedy az odpadavala, mala z toho taku hrozu, co som este nikdy u nikoho nevidela. Potom otehotnela a teda chudiatko poctivo si to odzvracala, dokonca 4.tehotenstva, kazde rovnako. Vraj sa ta fobia sama prirodzene zmiernila. Stale ma strach, no nic nevydrzatelne 🙂

miadi
24. sep 2020

Este dobre ze nemas fobiu z porodu.. Lebo rodit musi kazda ale vracat nie. Ked si nevracala prve teho je dost mozne ze nebudes ani dalsie. Tvoja tužba po dietati len musi byt silnejšia ako tvoja fobiu.

denden77
24. sep 2020

@livs25 2 tehotenstva, 0 zvracani 🤷‍♀️😊

katarina51941
25. sep 2020

2 deti a ani raz som nevracala.

katuskacicuska
25. sep 2020

Mám za sebou jedno tehotenstvo, zvracala som každý deň od 3 do 7mesiaca, áno vkuse každý deň, bežne počas dňa, na ulici ma to kedykoľvek chytilo, hanba-nehanba proste keď musíš tak musíš. Vždy pri zvracaní plačem, tiež to neznášam a veľmi sa zvracania bojím, ale zvládla som to. Teraz som v 10tt a zatiaľ nezvraciam a dúfam že ani nebudem.

sasesoe
25. sep 2020

@livs25 ahoj, aktualne tretie tehu, kazde je lepsie a lepsie. Prve som dost vracala najma od 11tt kvoli kyseline, ale tak mi bola poradena artezka voda a za mna priam zazrak. Inak vracanie v tehu je trosku ine ako to klasicke z choroby al ze si nieco nedobre zjedla, aspon zmene sa zda. No je mozne, ze vobec nebudes.

livs25
autor
27. sep 2020

Ďakujem krásne, každá ste ma povzbudili 🙂

amelie2017
3. okt 2020

Ja mam fobiu z pavukov, a keby mali po mne 10 krat za den liezt pavuky, ani ja by som nechcela otehotniet. Takze problem chapem. Ale nikde nie je napisane, ze zvracat budes. Ja som len 2 krat pocas prisernych turbulencii v lietadle. Ak ozaj tuzis po babatku, tak to prezijes. Horsie veci misoa zeny vytriep na ceste za dietatom.

luluna94
4. okt 2020

@livs25 ja mam tiez fobiu zo zvracania, takze uplne chapem, ja sa snazim o babo a tiez mam z toho strach. Inak mozem sa spytat, mna by zaujamala taka vec, ked uz dieta mate, ako znasate to, ked vas syn zvracia? Ja si to osobne nejako neviem.predstavit, ako to budem zvladat, pretoze ja mam.panicky strach aj z toho, ked niekto iny zvracia, nie len ja. Tak by ma zaujimalo, ci je to ine, ked ide o moje vlastne dieta, alebo to bude problem 🙂

livs25
autor
5. okt 2020

@luluna94 keď maličký zvracia, je to úplne iné ,odradim to som aj pri ňom a s tým problém nemám, je to úplne rozdielne ako pri dospelom, lebo keď zvracia muž, to už mi ide husia koža 🤣

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre