Maminy aj vy ste túžili po 3 dieťatku no vaša polovička ma na to iný názor? Mam 35 a už toho času na ďalšie dieťatko nie je asi veľa. Tým nechcem uraziť staršie maminky ale mam akýsi vekový strop. Rozprávali ste sa o tom doma ako ste to uzavreli respektíve neuzavreli?
Ahoj. Ja síce nemám ani jedno, ale veľmi by som chcela , aspoň jedno. No u mna to je iné, nemám ani partnera, ale zase keď partner nechce, ťažko radiť.😒 U mňa to je žiaľ iba túžba.
@luccija no nás 3 ročný syn je klbko energie a je veľmi náročné dieťa asi tak pred pol rokom začal normálne spávať celú noc takže zrejme sa bojí toho ze by sa to znovu opakovalo. Finančne by to tiež nebola výhra ale kto si dnes vyskakuje? Ja pracujem mam fajn prácu celkom slušne platenú takže určite by to narušilo rozpočet rodiny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@22021987 Ja mam 2dievcata a túžila som po 3tom chlapcekovi. Môj postoj zmenila som partnera 😄😄 a čakám chlapceka . Ale nie ... bývali nás opustil keď mladšia bola ešte babetko. Ale som vďačná za toho co mam teraz jeho to bude prvé moje tretie a on ešte jedno chce len ja neviem ci dám ešte potom aj 4te