Ahojte nehľadám tu žiadnu odpoveď ale chcem sa len vyspovedať v okolí nemám komu som mladá mamina mám 2 krásne dcérky najmladšia má 10m no mám taký problém túžim veľmi byť ešte raz tehotná :( neviem prečo no hrozné po Tom túžim manžel o Tom nechce ani počuť že by sme to nezvládli ani finančné ani ja psichicky keďže som veľmi unavená lebo priateľ robí v zahraničí a je doma raz za mesiac na 3dni :'( prosím povecte že fakt niesom jediná ktorá tak túži po dieťatku :(
Vsak tuz.. Dalsie dieta nemusi prist do 2 rokov. :D Nestaci neskor? Ked teraz je na vas oboch toho vela.. neskor ked deto vyrastu a situacia sa zmeni...mozno aj pridete ku konsenzu a budete chciet este jedno.
@nitra19 presne ako píše @ivangeline... spokojne tuz, keď píšeš, že si ešte mladá, váš terajší počet detí vôbec nemusí byť definitívny 😁 😉 možno priateľ časom zmení názor, skús mu to nejaký čas nepripomínať, užívaj si svoje dve princezné a možno, keď trochu odrastú, priateľ ťa aj sám prekvapí, že ešte chce ďalšie 😉
@nitra19 on pracuje, je asi vyčerpaný, tak potrebuje si oddýchnuť na dovolenke. To by som nezosmiesnovala a nevyhadzovala mu na oci
Lebo sú chlapi ktorí takú sumu prehrajú v herni, prežijú či minú na “spoločníčky”
Skús sa zamyslieť nad dôvodmi ktoré ti hovorí. Píšeš že si psychicky veľmi unavená, asi chce mat normálnu partnerku a dobre mat postarané o deti, ako vyčerpanú a zničenú ženu a nervózne deti
Veď ste mladi, treba si život aj užívať
Hmm Toto je divne. 10 tisic e na dovcu to chodite na maledivy 2-3t pobyt? Ste spolu len 3dni v mesiaci? Cize za rok ste spolu mesiac . Nebolo by lepsie keby ste boli spolu ? Namiesto tych dovoleniek? Ty chces byt sama s 3detmi? Ale nechapem ten pocet deti a dovolenky. Tak mozete ist s 3detmi za tych 10tisic e na tie Maldives na 7dni namiesto 14. Divny dovod z 10 000 € by ste mohli ist na super dovcu aj so 4 detmi a este by ste mohli pozvat aj mna s rodinou 😂si robis srandu?!
@miadi nevedela som že si tu musím rospsiat všetko že raz do roka cez leto si berie dovolenku na týždeň -dva ako sa podarí a áno keď sme sa dovolenke tak si doprajeme vo všetkom 🙂 čo sa týka od cestovania až po jedlo 🙂 a kľudne môžeš ísť zo svojou rodinou nikto vám vtom nebráni...
Ďakujem krásne za odpovede veľa svas má povzbudilo 🙂 a napísalo veľa pravdivých veci príspevok mazem 🙂
@nitra19 nechapes ironiu. My si doprajeme vsetko ale tolko dovolenka nestoji. (Keby ste zili spolu a mate nadštandard ok doprajem kazdemu))Doprahem si Aj 🦞 za $200 na veceru ci masaz v Carlton a precestovaneho mam po svete dost. Neverim ti si troll, Ked by ste dali 10K za dovcu boli by ste idioti nežit spolu .vy ste vobec rodina ? Raz pises ze manzel v druhej vete ze priatel tak ktore z toho je pravda? Deti vyrastaju bez otca Lebo treba mat drahe dovolenky trapne kecy toto ziadna normalna zena by v takej situacii neriesila tretie dieta ze chce mat sama .on tie 3 dni ci je stebou si berie volno cez plodne dni? Ak je toto cele pravda chudatka deti ze otec snimi chce byt len dva tyzdne v roku ked ich nechce nevie uživit a mat pri sebe aj s ich matkou . Je strasne trapne si dopriat raz za rok na dva tyzdne vlastnu rodinu. Aj Keby ste na to dali 100 000e cenovku.To z vas rodinu nerobi. Manzel ci priatel je zvlastny ckovek ale tak tie 3dni v mesiaci asi stači ku štastiu hoci deti moc nevedia kto ten pan je. No nevadi hlavne ze pojdu na Bora Bora.
Ahojte dievčatá 😃ja tiež tuzim mat chlapčeka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niekedy hormony môžu prehlušiť racionálne uvažovanie. Ak to finančne ani inak nezvládnete, mohla by si pouvažovať, nad názorom tvojho manžela. Možno nehovorí zle.